Merhaba hanımlar desteğe inanılmaz ihtiyac duyduğum bir donemdeyim.Ben 7 aylık evli bir bayanım oncesinde 1.5 yıl nişanlılık 2 yıl flort donemim oldu ve eşim en yakın arkadaşımın kardeşi. Ablasıyla beraber okuduk okulu 4 yıl boyunca aynı yurtta aynı sınıftaydık ablası benden 2 yaş buyuk ailesi beni cok severdi erkek kardeşi beni gorup beğenmiş ama ben bilmiyordum numaramı almış bir kac defa evlerinde karşılaşıp konuştuk o ozamandan hayrandı peşimde dolandı ki o zaman yeni bitmiş bir flortum vardı ablası ise her şeyimi bilen bir bayandı ben 5 6 ay kadar cevap vermedim istemedim ama surekli arıyro ilgileniyor neredeyse yalvarıyordu ve hoşlanmaya başlamıştım cunku inanılmaz durust bir erkektir eşimin tek ovunduğum ozelliği budur.Neyse annesi babası beni sever ben onlara bayılırım bu nişanlılık donemi boyunca boyleydi eşim bana değer verri gel zaman git zaman evlendik ve eşim surekli annesini opmeye sevmeye ki zaten gunde surekli 4 5 defa saatlerce konuşurlar bizim her aldığımız her yaptığımız soyler bunlar sıklıkta arrtı annesi ben onu bir gun aramazsam arar eşimi noldu bu kız beni niye aramıyor der ben once yazı kanne baba der ararım sorarım halada ararım hergun halini hatrını sorarım neyse eşim işten geldi diyelim yanyanayız annesinin kucağına uzanır onu sıkıştırır eller o ona hahaha felan naz yapar buda artmaya başladı biz kredi cekeceğimiz zaman bile bana niye sormadınız bana haber vereceksiniz gibi konuşmalar dondu eşim en ufak bir kaynana diizisi izlesek laf soyelsem kaynanaya hemen gelinlere kufur ediyor annesiyle arka odaya gidip beraber oturuyorlar annesi iyilik meleğiymiş gibi aaaaaa karının yanında ol bırak beni iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye konuşuyor oda o benimle zaten kız felan yapıyor resmen bir koca muamelesi var ve hergun annesi ablası babası ile mutlaka 2 3 defa konusyor ve surekli onlardan akıl alıyor yani cok itici beni kotuluk yapabilecek birisi goruyor ailesi cok guzel yapmış oluyor herşeyi benimkiler de kotuluk oluyorki benim annem gercekten hicbirşeye karışmayan bir kadın kadın eşimin yannıda saclarımı kokluyor ayyy canım gelnimi diyor sev karını diyor oda sen sev felan diyor boyleee telefonad benimle konuşurken muthiş ama hissettiğim şeyler cok ciddiii aaaaaaaaaa benim oğulda olgnamı eldekiler anaya babaya tapıyor diyorki biz daha 1 hafta başbaşa vakit gecirmedik eşimde cok acık kavga etsem sen kimsinki ben ailem dururken senin icin mi olcem diyor annesiyle aşkım opuşelmi mi gibi konosuyorlar kadın tam bir oynakmış ben iyilik sanıyordum zamanla farketttim ama mecburen aruyormu hakalrında tek kotu bir şey diyemiyorum eşim onların mukemmel benim kou olduğuma kanaat geti,rmiş artık benim annem hayatta rol yapamz sen yaparsın diye beynine yazmış oturup ailemiz ozel olmalı diye konuştum ayrılığa kadar gidiyordu benim aileme bir birey olarak ekelndin sen ben seninle ayrı hayatmı kuracağım vb vb vb ve ben annesiyle bir kere konuşmaya calsıtım bayıldı krizler gecirdi eşimede yokbbirşeyim canımı sıktılar benden hic ayrılma emi oğlum dedi konuyu anlatmadan eşimlede konuştum o ailesine yeterince maddi manevi ilgilenmediğini bile savunuyor. sizlerden ricam eşimle boşanmak ve onunla konuşmak ailesini anlatmak dışında bir oneri cunku i okadar inatcıki bunlar işe yramıyor ayrılmak istemiyorum salaklıgımdan değil ailem icni boyle seyler fazlasıyla değrli ve 7 aylık evli oluşum dolayısıyla kardeşlerim yardımlaarınız beklıyorum