Eşimin dayısı rahatsız olduğu icin İzmire gitmemiz gerekti. Hayatım kardeşim gelemiyor sen gelir misin dedi gelirim yanında olurum sorun değil dedim ama haftasonu yasak var kısmı fln dedim. Neyse kızkardeşim izin cıkaracak dedi kv ile kp gotureceğiz kp yalnız kalmayacağı icin kv bırakmadı 1 ay kalacaklar İzmir de. Dayıyı kanser teşhisi icin hastaneye yatırmışlar. Cuma gunu izin aldım erken cıktım dedim kalırız belki canta hazırladım duş aldım fln. Sen de bak e devletten istersen dedim izin icin bi anda tersledi kızkardeşi bakıyormuş işte daha ne uzatıyor mşm hep boyle yapıyor mşm sustum uzgun diye ses etmedim. Baktım hala soyleniyor dayanamadım bende bağırdım cağırdım iyi dedim gitmiyorum oo cok bilmiş kızkardeşin gitsin dedim bi anda dellendi adam sen bana niye boyle yapıyorsun nr yapıyorum fln cok sinirlendi bi an elini kaldırdı vuracakmısın dedim hadi vur sen dedim bana yeltenemezsin kim oluyorsun dedim sinirden kendi telefonunu yere attı snra sarıldı fln ama İzmire gittik ben ailesi var diye bozmadım ama icimde kaldı o elini kaldırdığı an . Soyledim tekrardan bir daha bana elini kaldır yelten yeminle soluğu karakolda alırsın dedim optu uzgun suratla . Aradan 2 gun gecti ama ben hala ne biliyim soğukluk değilde boyle uzgunum oda normal davranmaya calışıyor ama belli bir şey var benden yana sessizleştim ne derse tamam diyip susuyorum . Boyle bu durumu hazmedemediğim icin gizli gizli ağlıyorum şuan