Merhaba arkadaslar. Pandemiden dolayı davalar yuz yuze mi oluyor bilmiyorum ama 2 hafta sonra bir istismar davasında tanık olarak cağırıldım. Yani eski okulumdaki istismar olayını bildirdik. Eski mudurumuz kapatma yoluna gitti surec biraz uzadığı icin de mudurumuze dava acılmıs sanırım.Yani iceriğini aradığımda soylemediler. En son eski okul mudurumuzle ilgili ifade verdim muhtemelen onun davasıdır. Eski calıstığım yer biraz belalı, asiret sisteminin olduğu bir kesimdi. Ayrıca eski okul mudurumun cevresi de oyle. Biraz da biz muduru ele verdik gibi bir sey oldu. Konu biraz uzun ustten anlatıyorum o yuzden. Simdi mahkemeye gidecem de annem de basına bir sey gelir illa ben de gelecem diyor. Cocukların aileleri de belalıydı. Babama soylemedim bu durumu. Soylesem kafasına takar o da gelmek ister diye soyleyemedim. Neden savcılığa gittiğime kadar karıstı kendisi(rehber oğretmenim bu arada benim isimin bir parcası bu yine olsa yine yapardım). Şimdi mahkemeye annemle gidebilir miyim ya da gitmem mantıklı mı? ilkokula cocuğunu bırakan anne gibi olmaz değil mi ?