Sevgilim 3-4 gundur erkek arkadaşlarıyla arkadaşının bekar evinde kalıyor. Buraya gitmesini istemedim cunku arkadaşından hic haz etmiyorum. İşi gucu olmayan ipsiz sapsız kız peşinde avare birisi. Yanındaki diğer arkadaşları iyi fakat bu ev sahibi cocuğa gıcık oluyorum. Surekli tartıştık, bende ustune gittim epey. Beni cok sıkıyorsun yapma artık rahat bırak beni diye ağzına geleni saydı son ses arkadaşlarının yanında. Arkadaşlarının yanında benimle boyle mi konuşuyorsun sen gercekten dedim, beni sakın arama aylarca gunlerce rahat bırak beni ben sensiz de eğleniyorum hazmedemiyorsun ama hazmet bunu gercek bunlar dedi. Dunya senin etrafında donmuyor sensiz de bir şeyler yapıp mutlu olabilirim doğal şeyler bunlar dedi. Bağırarak soylediği icin tutamadım kendimi ağladım. Engelliyorum her yerden seni yuru git dedi.

Normalde aramız cok iyiydi, sesimi duymadan asla uyumaz normalde. Bir yere gitse kendi arar haberin olsun der, ozledim hadi gel der. Aramızda problem hic olmadı bu zamana kadar, gercekten ilgisini eksik etmeyen biriydi. Bu sefer gercekten sık boğaz ettim, cık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır ust uste. İnanılmaz ağır konuştu insanların yanında benimle. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanılmaz uzgunum. Bu arada nişan hazırlığındayız birkac aydır.