Şu an biraz da olsa kendime geldim. Nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kısaca şoyle ozetleyeyim. Ben evlenip ayrıldım ve bir cocuğum var. Eski eşim beni herkese ezdirip sahip cıkmıyordu ve lohusalıkta bana yaşattıklarından dolayı psikolojim altust oldu. Kucağımda yeni doğmuş bebekle baba ocağına dondum lohusa halimle. Resmi olarak boşanana kadar ailem destek cıktı hep onlarda kaldım vs ama resmi boşanma gercekleştikden sonra beni istemediler evlerinde kalabalık fazlalık gormeye başladılar. “Birdiniz iki oldunuz, sığıntı gibi burada mı kalacaksın, git başka yere” bu cumleleri duydum kendi oz anam babamdan. Kavga vs yok oylece bir şeyleri bahane edip soylerlerdi işte fazla geldim onlara. Gucume gitti ilk bulduğum evi tuttum. Ama yapayalnızdım. Yalnızlıktan halusinasyonlar ve korkunc şeyler gormeye başladım. İşime sarıldım. Sadece o beni tatmin ediyordu ve biriyle tanıştım. Yalnızlığımdan olsa gerek ona cok bağlandım. Aslında hayatıma kimseyi almak istemiyordum ama benim istememle bir şey değilmiş insan yalnız olunca daha fazla direnmiyormuş. Denize duşen yılana sarılır misali. Yalancının, cimrinin teki ve benimle konuşurken başka arayışlarda olduğunu bildiğim (arkadaşlık sitelerinde gezen) biri. Duygusal bağımlıydım bir kere...Ben yine de aklımı başıma toplayıp onunla bağımı kopartmam gerektiğini biliyorum. Ondan uzaklaşmak icin ve yapayalnız kalmamak icin ailemi affettim. Akşamları sadece cay icip geliyordum, bazen de gitmezdim. Bizde aile bağları cok kopuktur...Kac kez evden kovulduğumu hatırlamıyorum babam tarafından. Etten sutten sebeplerden dolayı ama genelde annemi ezdirmediğim icin kovulmuşumdur hep.
Bugun yine akşam cay icmeye gittim. Babam beni sinirlendirmesini cok sever. Sevmediğim yapmasını istemediğini bildiği şeyi ozellikle ustume gele gele yapar. Mesela ben bu ağız şapurdatma olayına dayanamıyorum. Oyle boyle değil aşırı yapar. Sol tarafımda oturuyordu ve ben de ses edemediğimden sol kulağımı kapattım. O da bunu gorup beni evden kovdu. Bu ara yeni evim var yakında taşınacağım ve o işleri organize ediyor. Başıma kaktı her şeyi. Bilgisayarıma yediği yemeği fırlattı. Bir tane her şeye maydonoz olan ve fırsatımı kollayan erkek kardeşim var 20 yaşlarında. Kim benimle uğraşırsa uğraşsın fark etmez olayın icini dışını bilmeden karşı tarfı kayırır ve ustume saldırır. Bu yine duydu babamın kızdığını odasından cıkıpsen kimsin de babamı kızdırıyorsun oro... onun bunun artığı diyip beni yere surukledi. Hic dinlemedi bile. Bilgisayarımı alıp yere caldı sacımdan surukledi. Kendimi zor dışarı attım. Annem sen git sen sus sen şoyce yap diyor bir de arada bana onlara ses eden yok. Sen ne karışıyorsun diyen yok. Evime vardım ve annem bana gelmek istediğini soyledi. Şu an benim evimde. Yemin ederim midem ağrıyor. Bir de ağlaya ağlaya o halimle eve vardığıktan sonra annem beni de al gel de diyince şaşkınlıktan anahtarımı evin icinde unuttum gecenin korunde dışarda kalıp anahtar servisi ile uğraştım. Neden hala bukadar ustume geldiklerini anlamıyorum. Bana haksızlık yapılıyor. Ama bildiğim tek şey var artık olsem de o eve ayak basmam. Zaten giderken annemle vedalaştım artık benden bundan sonra bir şey beklemeyin hakkınızı helal edin dedim.