Kızlar az once bir konu gordum aslında bir coğumuzun problemi benzer şeyler diye duşundum.Kimi eşinden memlun değil kimi kendi ailesinden kimi eşinin ailesinden bazısı ise cok şanslı

mesela şoyle bir algı var aynı şehirlerde olunca neden ilk kayınvalidelere gidilmek zorunda neden boyle şeyler bekliyorlar ? Veya bayramlarda neden ilk erkek tarafına gidilmek zorunda yoksa bazı kimseler tarafından ayıp etmiş olarak algılanıyor.Hic boyle olaylar yaşadınız mı ? Boyle bir durumda kadın olarak ben kendimi ezilmiş hissediyorum biz kimsenin malı değiliz kimse bizi satın almadı veya kimsenin olmadık

Biz eşimle şukur hep ortak karar alırız o benim ailemde ne kadar durduysa bende onunkinde o kadar dururum hic tek gitmedik ailelerimize,bu şekilde karar aldık hep ama kayınvalidem bir gun tavır alıp kendince ego kasmaya calıştı neden ilk bana gelip sonra annene gitmediniz diye beş dakikada olsa ona uğramak zorundaymışız

eşimde diğer geldiğimizde ilk sana gelip sonra onlara gideriz damlacross uzakta olduğu icin ailesini cok ozluyor bu kadar buyutulecek bir şey yok dedi.Biz sıra sıra gidiyoruz dedi.Tabi bu muhabbetler hic bitmedi hep bir beklenti ilk ona gitmemiz icin.Neden boyle bir algı var biraz dertleşmek istedim kızlar