Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Sorunum Facebook, YouTube, Instagram gibi uygulamalarda veya telefon aramalarında telefonun kendisini rastgele yeniden başlatması ile başladı. Mesela Facebook'ta dolanırken sorun yoktu fakat bir video actığımda telefon kapanıyordu. Garantisi bittiği icin bir telefoncuya gosterdim bataryasının bozulmuş olabileceğini soyledi ve batarya performansında da duşuş olduğunu yuzde 20 - yuzde 10 gibi değerlerde telefonun kapanıverdiğini gorunce bataryanın değiştirilmesini istedim. Acılıp kapanma olayı 2 - 3 ay gibi bir surede cok nadir yaptı. Ocak ayında bir guncelleme geldi ve yeni yazılımı yukleyene kadar telefon yine aynı soruna duşuyor download moda girip cıkana kadar surekli yeniden başlamaya devam ediyordu. Sorunun ROM da olacağını duşundum ve Odin ile orijinal ROM'u kurdum. Fakat şimdi de acıldığında rastgele kitleniyor biraz bekledikten sonra kapanıp acılıyor. Bu sorunu kurulum aşamasında dahi yaptı. Wipe data factory reset yapayım dedim "yes" tıkladığımda başlıyor ve telefon oyle kalıyor bir onceki menuye veya yeniden başlatma işlemi yapmıyor.

Arkadaşlar uzun oldu fakat belki Samsung bir telefonu kullanan bir arkadaşta sorunu yaşayıp nasıl cozduğunu anlatabilirse ben de o yontemleri denemek istiyorum veya sağlam bir Samsung tamircisi biliyorsanız onerebilirsiniz.

Garantisi bittiği icin batarya değişimini elden yaptırmıştım.