Merhaba Arkadaşlar hikayem biraz uzun okuyup fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Uzun suredir 2 adsensim ve buna bağlı olan 2 ayrı kanalım vardı.Bunlardan birisi 12.000 aboneli diğeride yaklaşık 20.000 aboneyi bulmuştu.Paylaştığım videolarda bana ait değildi,buna rağmen kazancım hem gecimimi hemde kızımın okul masraflarını karşılıyordu.
Ayın 13'nde 12.000 aboneli kanalım,ki yt parada konuda acmıştım,hic telif ve uyarı olmaksızın topluluktan kapatıldı.Yani 12.000 abone uctu gitti.Bu olay olmadan once yaklaşık 1 aydır bu iki kanalımdan birini ozgune cevirip kendi videolarımı cekmeyi duşunuyordum,hatta profesyonel bir makine de almıştım kendime.
Ama bir turlu elim 3 milyon izlenmiş videolarımı silmeye varmıyordu.Ama gordumki benim acıdığım kanala youtube acımadı.
Bunun uzerine bugun sabah saat 9:00 da 20.000 aboneli kanalımdaki tum videolarımı sildim ,3milyon 2milyon bakmadım,icim acımadı mı cok acıdı.Ama artık 20.000 aboneli ozgun sadece kendi cekeceğim videoları yukleyeceğim bir kanalım var,evet biliyorum belki ilk başta cok kazanamıycam,ama her sabah kalktığımda kanalıma bakmaktan korkmayacağım.İnşallah başarılı olurum.Belki sizlerede bir fikir olur diye paylaşmak istedim.Herkese bol kazanclar.
Spam Kanalı Ozgun Kanala Cevirme
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Spam Kanalı Ozgun Kanala Cevirme