Herkese merhaba . Kadınlar kulubune yeni uye oldum bir yalnışım olursa kusura bakmayın lutfen. Ben 2,5 senedir evliyim, son 1,5 sene kocamın ailesiyle surekli bir anlaşmazlık yaşıyoruz. Biz evlendikten sonra 1 sene gecmeden gorumcem evlendi. Gecen sene o gorumcem telefonda kayınvalidemle konuşurken bana bir hakarette bulundu ve kayınvalidemin o anda telefonu hoparlordeydi. Kendisi şaka yapmış gibi soyledi ama hic şaka olacak bir konu değil di. Daha onceden de bana herkesin icinde laf sokmaları var ve ben artık dolmuştum iyice sinirlendim. Kayınvalidemden eve gidiyorduk ve bana mesaj attı gorumcem bende o sırada eşime anlattım olayı ve kendisi ona soylememi , neden boyle yaptığını sormamı istedi , bende haliyle sordum. Aldığım cevap kendinin trip atması oldu ve nerdeyse 1 sene benimle konuşmadı . Eşimin akrabaları yanında bana selam bile vermiyordu. Kayınvalidem ve eşim surekli benim adım atmamı istiyorlardı neymiş kardeşi inatcıymış. Ben evime cağırdım kac kere . Doğum yaptı hastaneye gittim. Doğum gunune gittim. Yine yaranamadım. Neyse . En son gorduğumde cocuğuyla oynarken annesine gitmek istediği icin bana cocuğunu korkuttuğumu soyledi . Nasıl korkutabilirsem bir cocuğu zaten hep yanımdalar. Kaynanamda bunu duydu bişey demedi. Ben sorduğumda kaynanama ben birşey farketmedim dedi, zaten ne olay olsa oyle derler Bende buna cok alındım ve uzuldum nasıl bir cocuğu korkutabilirim diye. Eşime soyledim artık senin kardeşinle goruşmicem dedim. Eşimle hergun goruntulu konuşurlar beni hic aramazlar ben yokmuşum gibi davranırlar. Gorumcem kayınvalideme gider beni hic cağırmaz ne kayınvalidem ne gorumcem. Eşimle kayınvalideme her geldiğinde bizde giderdik. Eşim bana cağırdıklarını soylerdi halbuki oyle birşey yok. Kayınvalidem de gorumceme gitse beni cağırmaz. Bende artık dedim ki beni davet eden yok ben niye gidiyorum? Eşime surekli mesaj atar şunu yaptım bunu yaptım gelmicenmi diye. Eşimde ısrar etmez tamam sen bilirsin dedi. Şimdi sorunum kayınvalidemle surekli beni eşime şikayet ediyor, eşim her seferinde bana oyle birşey olmadı sen yalnış anlamışsındır diye geciştiriyordu. Bu sefer annem yanımdaydı ve bağıra bağıra beni şikayet ettiğini duydu. Kayınvalideme eskiden neye kustuğumu soylemiyordum , ta ki kendisi neden soylemiyorsun soyle diyene kadar. Surekli bana laf sokar , şikayet eder ve aramamı ister. Bende aramayı son zamanlar kesmiştim. Bana neden aramadığımı sordu ve ben beni davet etmediğini soyledim ama hic saygımı bozmadım canım, bitamem diye yazıyorum gulucuk atarak Hicbir şey yoktu mesajlarımızda ve bana hep davet ettiğini boyle birşeyin olmadığını soyledi kendisi. Ben uzatmak istemediğim icin cevap vermedim konu kapansın diye cunku eşime geldiği mesajları biliyorum kendiside biliyor eşimin. Neyse ertesi gun beni oğluna şikayet etti ben cağırmıyormuşum, hic anlamıyorum o kızı hep benden bişey bekliyor ve bir suru şey. Bende o anda salonda annemle oturuyordum ve kavga cıkarmak istemedim annemide geciştirdim . Ondan sonraki gun beni goruntulu aradı ve ben acmadım cunku dun benim arkamdan konuşan bir insanla bugun goruntulu konuşamazdım oyle karakterde bir insan değilim. Ben anlamadım acaba bende mi hata var yoksa onlardamı? Lutfen yardımcı olun Benimde yengem var ama biz abimi hep yengemden soruyoruz hep yengemle konuşuyoruz. Annemde gelinini hep one koyar biz hic kıskanmayız cunku gercekten cok severiz onu ve mutlu olmasını isteriz.