Merhaba, sadece annem ve babamla olan sorunlarımı yazmak icin uyelik aldım cunku artık depresyona girme noktasındayım.
Kendimi bildim bileli mutsuz ve kavganın cocuk olduğu bir ailede buyudum. Babamın anneme yaşatmadığı kalmadı. Bir insanın evlilikte gorebileceği herşeyi gordu. Bir kere boşandılar ve tekrar evlendiler. 2 sene once tekrar boşandılar. Annem de babamda şuanda başkasıyla evli. Buraya kadar sıkıntı yok
Ancak annem ne olursa eşyalarımı toplucam boşanıcam diyor. Yine tamam diyoruz yeterki mutlu diye. Ancak ayrılıp bize geldiğinde 2 hafta sonra tekrar adamla barışıp gidiyor yine tamam diyoruz ama artık abartmaya başladı, cocuk oyuncağı gibi yaptı bu ayrılık işini. Şimdiye kadar cok sıkıntı yaşadı, anne baba hakkı diye schet istediklerini yapmaya calışıyorum ancak artık dayanamıyorum. Her olan şeyi anlatıyor. Surekli mutsuz ve benim enerjimi azaltıyor. Takmıcam diyorum. Vicdan azabı duyuyorum
Babamda daha once cok etkiliyordu, universite sınavına girdiğim donemde.
Kardeşimde bende cok yorulduk artı. Ayrılmasına birşey demiyorum başımın ustunde yeri var diyorum ama ayrılmıyorda.
Cocuğum ve eşime odaklanamıyorum. Son gunlerde kabus gormeye başladım. Bugun surekli ağladım. Şu an ayrıldı ve yine geldi.
Ben ne yapayım soyleyin bana. Var mı benim gibi ailesi olan?