Kanalımda bi bit yeniği var Youtube beni mi koparıyor ?
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Kanalımda bi bit yeniği var Youtube beni mi koparıyor ?
-
24-09-2022, 21:28:39Hocam cumleten Selamun Aleykum. Benim 25 bin aboneli ozgun bir kanalım var. Kanalımda Minecraft pvp cekiyordum şimdi bitirdim eğlence videoları cekiyorum neredeyse 1 aydır. Minecraft kanalıyken kanalım hiiccbir minecraft kanallarında dengimdeki kanallardada onerilen kanallara cıkmıyordu, tum arkadaşlarım birbirlerine cıkıyor benim ki cıkmıyordu. Kanalımın kazanclar her zaman az en fazla 100 tl oldu oda bi videom patlamıştı arkadaşımın videosu patladı bu ay 500 tl aldı neredeyse izlenmelerimiz aynı ama nasıl oluyor anlamıyorum. Şimdi de eğlence kanalı oldum yine kanalım eğlence videolarında onerilen videolara cıkmıyor onerilen kanallara zaten cıkmıyor. Bunu cozmenin bi yolu var mı youtube beni mi koparıyor video izlenmelerim kanalımın iceriğini değiştirdiğim icin 2-3-4k arası değişiyor ve hic yeni abone ve izleyici yok zaten abonelerim izliyor videolar hic yeni kitlelere hitap etmiyor bunu cozebilir miyim nedeni nedir hocam. Kanalın etiketlerimi yoksa videolarda kullandığım etiketler mi falan.