Arkadaşlar merhaba iyi geceler.
Cok eski uye değilim az cok burayı takip ediyorum ancak ilk defa bir konu acıyorum fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Konu kayinvalidem.
2 yıllık evliyim.1 sene once kayinpederim vefat etti.Vefat etmeden once kayinvalidem ile pek karı koca ilişkileri yoktu.Kayinpederim yilda 7 8 ay memlekette diger zamanlar burda olurdu.Hem eş,muhabbet olarak hemde diğer turlu.Evde odalar ayri herkes kendi odasında takılıyor biz eşim ile gittiğimiz zaman salonda az cok muhabbet olurdu oyle yalandan yere desem yeri.Kayinpederim vefat ettikten sonra kayinvalidem psikolojisi bozuldu biraz yanliz kalmaktan korktu bosluga duştu sanırım birden bire
Bu arada 1 gorumce var uni.sonda.Pandemi girince araya okullar tatil oldu Gorumcem ile ikisi evdeler su anda.Ancak kayinvalidem son 5 6 aydır farkli arayışlara girdi.Is yerinden evli adamlar ile sohbetler sosyal medyadan tanımadığı adamlara numara vermeler cok ileri derecede sohbet var.
((nasil oğrendiğimi sorarsanız eger bilgisayarımdan kayinvalidem sosyal medyasına giriş yapmışti daha sonra cıkamadığı icin acik kalmış tamamen tesaduf eseri gordum))
Esim is yerinde konuştukları cogu kisileri tanıyor abi kardeş muhabbetleri var eger boyle bir şey olduğunu duysa bilse benim de yuvam dağılır kayinvalidemi siler atar hayatından ve kurumsal bir firmada calıştığı icin anında gozunun yaşına bakmazlar eşimin de kayinvalideminde.
Kayinvalidemi gorunce yuzune bakmak istemiyorum midem bulaniyor icim kaldırmıyor ama mecbur yuz goz olmak zorundayız.Konuyu da dillendirmem asla o yuzden ne yapmam gerektiğini hic bilmiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Uzun olduysa kusura bakmayın okuduysaniz da teşekkur ederim.