Merhaba kızlar, ben 24 yaşında bir genc kızım. yaklaşık 1 yıldır da iş hayatındayım, calıştığım yer oldukca prestijli duyunca insanların "vaav" dedikleri bir yer. ama işin aslı şu ki ben bu işyerinde cok duşuk bir konumda calışıyorum, yani yukselme imkanı 0 bir posisyondayım. işyerinde 2. sınıf eleman muamelesi goruyoruz. ben bunu kafaya cok takıyorum cunku iyi bir uni.den mezun olmuştum. ama mezun olunca aile baskısı etraf baskısı vb.den oturu sırf işsiz kaldı demesinler diye girdim. maaşı da cok duşuk. ustelik yurtdışındaki kotu ulkelere de gorevlendirmeler var. hedefim pozisyon değiştirmek, onu acık olan pozisyonlara gecmek ki bunun icin de sınavları ve mulakatları gecmem lazım.

bu arada bu işyerinde benim gibi aynı pozisyonda olan bir erkekle yaklaşık 3.5 aylık bir ilişkim var. onunla aynı departmandayız. o da benim gibi işin 2. sınıf gorulmesinden ve maaşından şikayetci ve iyi bir okul bitirmiş. ortak konularımız var yani. zamanla arkadaşlık aşka dondu. cok yakışıklı, 190 boyunda uzun ve kumral. iyi de anlaşıyoruz, birlikte eğleniyoruz filan. ama son gunlerde yaşadığımız 2 olay kafamda soru işaretleri yaratmaya başladı.

---birinci olay şu: bir kafede oturuyorduk ve sohbet ediyorduk. erkek arkadaşım başka bir yere gecmek istediğini, maaşın duşuk olduğunu ve para kazanması gerektiğini soyledi. ben de dedim ki "bu deiklerin benim icin de gecerli, ben de para kazanmalıyım". bunun uzerine erkek arkadaşım aynen şoyle dedi: "ya sen zengin koca bulursun". ben inanamadım şok oldum once. sonra bu lafın hoşuma gitmediğini belirtince şaka yaptığını soyledi. ama ben bozuldum yani. tamam sonucta cok yeniyiz, 3.5 aylık bir ilişkide ciddi duşunmek icin erkek olabilir ama boyle dan diye "sen zengin koca bulursun" da denmez ki yaaa.

---ikinci olay da şu: halk otobusunde seyahat ediyorduk, karşılıklı koltuklarda oturuyorduk. 15-16 yaşlarında genc bir kız vardı ayaktaydı. ben o kıza biraz fazla bakmışım sanırım sevgilim de dikkat etmiş otobusten inince "hayırdır niye baktın" diye gulerek sordu. ben de şaka olsun diye "belki kardeşime gelin alırız diye baktım" dedim. 18 yaşında bir kardeşim var. ben boyle deyince sevgilim aynen şoyle dedi: "yaw sen once kendine bul." ben tepki gosterince de yine şaka yaptığını soyledi.

---ucuncu ve en canımı sıkan olay şu oldu: ailem muhafazakardır ve ben bunu sevmiyorum. ozellikle annem yaşımın geldiğini, evlenmem gerektiğini ve hazır yaşım gelmişken bir erkek kapaklamam gerektiğini soyleyip duruyor. sevgilime ailemden sık sık dert yanarım. şimdi bizim işimizde afrika ulkelerine gorevlendirme var. annem bir gun şoyle dedi: "kızım afrikaya gidersen orda cemaatin okullrı oluyo, orda bir turk oğretmen bulup evlenirsin." ben bunu yana yakıla sevgilime anlattım ve sevgilim şunu dedi: "ya hayatım bu kadın oro...pu ruhluymuş." ben şok oldum sonucta ne kadar atıp tutsam da benim ailem ve o..pu ruhlu dememesi lazımdı 5 gun kus kaldım ve dedi ki "ama hayatım sen boyle anlattın ben de yorum yaptım." en sonunda ozur diledi ve barıştık.

evet kızlar biraz uzun yazdım ama durum bu ve kafam karışık. yani boyle şakalar vs. yapması normal mi sizce sonucta 3.5 aylık yeni bir ilişki. anneme kufur etti ama ozur dilese de bu olay beni cok kırdı ben herşeyi diyebilirim ailem ama o kufur etmemeliydi. ote yandan da iyi arkadaşız birlikte iyiyiz. siz olsanız napardınız kızlar