Arkadaşlar merhaba anlatacak kimsem yok lutfen bana akıl verin olur mu kendinizi benim yerime koyup dusunun lutfen..
Ben 26 yaşmdayım bu yaşıma kadar hergun birseylere kırılp uzuldum alamadığm,skıntı da olmadığım gun sayısını hatırlamıyorum.. Ailem hergun uzdu hergun mutlaka kalbimi kıracak birseyler yaşattılar bana. Ağlayarak buyudum. Kendimi bildim bileli goz yaşım dinmedi.Akrabadan yana da yuzum gulmedi, arkadaştan yana da. Ya kazık yedim ya kullanıldım. Ben suttten ckma ak kaşığım demiyorum benimde hatalarm var. Ama bi insann yuzu hic mi gulmez??? Ne aile hayatı ne eş,dost onu gectim neye elimi atsam olmuyor, cok da başarsız bir insanm işim hic rast gitmez.Neye niyet etsem olmaz. Mutlaka bir aksilik cıkar. Birde mantık hic yok bende duygusalm kalbime kolay soz geciremem.Ustelik en kotusude ben hep rezil oldum Aileme, akrabalarıma,arkadaşlarıma o da nasl oluyor derseniz cocukken birini seviyordum platoniktim yani karşılksız aşk yaşıyordum.Bunu herkes oğrendi alay etti benimle.Bunun gibi bikac şey daha.. Yani herkes beni kucumser. Hor gorur,dışlar (cok ayrntya girmicem bu konularda ama emin olun dururmum bu) oysa ben sadece mantklı davranabilen biri değilim zararm hep kendime ama insanlar hep dşladı beni. Mesela bi ornek daha vereyim iyice anlamnz icin cocukken koturuyalar gorduğumu vs soyleyip psikiyatriste gitmek istedim oysa tek derdim ilgi cekmekti cocukluk işte.. ama gel gor ki adım cktı deli diye...Kac defa sığndm Allah'a elimden geldiğince en son bi istekte bulundum genelde ruyalarm ckyor benim ve ruyamda isteğime kavuştuğumu gordum istiare yatmayı duydunuz mu bilmiyorum bende onu yapmştm. Ruyada isteğime kavuşuyordum ama sıkntıda cekiyordum. Oylede oldu yine rezil olduğum durumlara duştum Butun hayatm boyunca boyle şeyler yaşaynca bu sefer dedimki Allahda beni sevmiyor diye duşundum.. evet ruyamda skntıdan sonra mutlu olacağmı gordum gerckleşeceğine inanmak istiyorum ama kendimi kandırıyorum sanki. Cok uzuldum siz olsanz ne duşunurdunuz. Not: pskiytriye gittim birseyin yok diyip gonderdi.Ozele gittim birkac seans iyi geldi ama devam edemedim cunku aşırı pahalı