merhaba değerli hanımlar
Derdim biraz uzun ve fikirlerinize cok ihtiyacım var.
Sonuna kadar okuyabilirseniz şimdiden cok teşekkur ederim.
Ben bundan 1 sene once bir cocukla sevgili oldum ve 6 ay sorunsuz ve guzel gittiğini duşunduğum zamanlar gecirdim. Kucuk bir yerde yaşıyorum herkes birbirini tanır bilir gorur. Gizli saklı iş yapmak cok mumkun olmaz. Uzaktan bir tanıdık bundan 7 ay once sokağa cıkma yasağının olduğu bir gece erkek arkadaşımı bir kızı arabaya alırken gormuş. Kimsenin kadınlığına cinsel hayatına dil uzaktmak haddime değil ama kucuk yerlerde belli mimlenmiş Kişiler vardır o kızda oyle biri maalesef. Neyse bu benim kulağıma geldi sordum kavga bağırış cağırış ağladı yalanlar soyledi arkadaşım icin vb. diye İnanmadım ama inanmış gibi yapacaktım maalesef bu kadar acizmişim. Ama aldatmasına rağmen ilişkiyi yine o artık hissizleştim bizden olmaz diyerek bitirdi. Bitirdikten hemen sonra aldattığı kızla sevgili oldu tam 7 ay. Surekli gordum onları. Kız benim mahallemde calışıyor her gun işe gidip gelirken onları izledim.. ama bu cocuk aynı zamanda belli aralıklarla benim İnstagram hikayelerimi izliyor beni gorduğunde arkadamdan bakıyordu. Tam toparlandım derken yine kendini hatırlatıyordu. En sonunda dayanamadım cok mu merak ediyorsun diye mesaj attım. Ediyorum aklıma geliyorsun zor gunler yaşadığımda seni aramak istiyorum kufur edersin diye arayamıyorum vb beni unutmadığına dair bir şeyler yazdı ve 10 dk sonra yuzleşmek icin kapıma geldi. Butun akşam ağladı beni nasıl unutamadığın anlattı sarıldı ellerimi optu. Ben zaten aşırı duygusal ve takıntılı bi insanken kalbim yumuşadı yaptıklarını unuttum. Biz mesajlaşmaya başladık. Bu bi hicbir şey olmamış gibi bana gulum yavrum vb sevgi sozcukleri yazmaya sevgili gibi konuşmaya başladı. Ben bir sure kendimi kaptırdım. Sonra yılbaşında memleketine gitti. Bana şarkılar sozler atarken bir anda değişti. Anladığım kadarıyla en yakın erkek arkadaşının sevgilisinin en yakın kız arkadaşını ayarlamışlar buna. Dortlu arkadaş cift grubu olmuşlar. Yasakları 4 gun aynı evin icinde gecirmişler ve o kıza tutulmuş. Bana mesaj atmayı bıcak gibi kesti. Aradığımda yine gevşek gevşek gulum yavrum demeye devam etti ama asla aramadı beni. Kendimi kucuk duşurdukce duşurdum. En sonunda mahallede gordum sıkıştırdım bana acıklama yapmak zorundasın diye. Karşımda ağlayan o değilmiş gibi ben istemiyorum seni sevgili olmayı hayatımda biri var sevgili olur muyuz bilmem ama seninle olmaz ben zaten evlenmem kimseyle burdan sana hic Umit vermedim gulum yavrum ağız alışkanlığı falan dedi. Niye kuselim ki karşılaşınca selamlaşırız yine falan dedi. Sırtımı pışpışlayıp gitti. 3 gun oldu. Cok ağrıma gitti. Kendime kızıyorum o kadar kotuluk etmiş birine tekrar şans verip kendimi bu kadar aciz birine donuşturduğum icin. Yemeden icmeden kesildim 10 gunde 4 kilo verdim. Arkadaşlarım bilmiyor yargılamalarından korktum anlatamadım. Fikirlerinize cok ihtiyacım var. Yoluma nasıl devam etmeli nasıl davranmalıyım