Merhaba Technopat Sosyal ailesi. Konuyu doğru yere actığımdan tam emin olmamakla birlikte sorunumu ve Samsung firmasının mağdur edişinden bahsetmek istiyorum.

Cihazımda 4 aydır klavye golgesi goruyorum ve bu gun gectikce artıyordu. Bununla ilgili bugun Samsung servisine başvurdum. Cihazı aldılar teknik ekibin olduğu bolume gitti geldi cihaz "Ekran yanması var 3. part uygulama sebebiyle ve bu Instagram uygulamasının izi. Cihazınız garanti kapsamına girmiyor" denildi. Cihaz daha 1 senelik bile olmamışken boyle bir sorun yaşamak uzucu bu durumun kullanıcı hatası olarak dile getirilmesi ayrı bir sıkıntı. Sonucta Instagram dediğimiz uygulama milyarlarca kullanıcısı olan global bir uygulama telefonum bu cihazı calıştırdığında donanımsal sıkıntılar yaşayacaksa ne anladık biz bu işten. Araştırdığımda bu sorunu yurt icinde yaşayan kullanıcılar da aynı geri donuşle karşılaşmışlar. Yurt dışı forumlarına baktığımda bu sorunları servisler garanti kapsamında değişmişler. Sizin bu konuya yorumunuz nedir? Ne yapmalıyım? Fikir alışverişi yapmayı diliyorum. Teşekkurler...