Arkadaşlar ben evleneli 4 yıl oldu eşim ile gorucu usulu evlilik yaptık kaynanam beni cok beğenmişti eşimle tanıştım sevdim vs. Eşim nişanlıyken ev almak istiyordu ev aldı borc oduyoruz yarıladık bir tane evladımız var cok şukur

normalde aile apart. Da evi var ama istemedi orta oturmak neyse bir gorumcem var zamanında abisi ile arası kotuyken ben duzelttim ikisinin arasını barıştırdım ama sonra ne olduysa beni hep ayırdı annesi eltim bir oldu oturmalar yaptılar paylaşım yaptılar beni davet etmediler i lar ettiler eltim geldi bende yedi icti onu gorunce değişirdi bu hep boyle devam ettiler ben guler yuz samimiyet gorunce iyi olduklarını duşunmuştum cok ağladım uzuldum başlarda eşimle bu yuzden cok kavga ettik gorumcem eni durduk yere heryerden silip engelledi ve ben bunu eşime soyledim eşimde onun ne olduğunu anlayıp ipleri kopardı bağırdı cağırdı onuda heryerden sildi engelledi kaynana larla eltimle ve gorumcemle goruşmuyorum artık ailemde yok yanımda gorumcem iki ev var aramızda bizim semtten ev kiralık tutmuş bugun yine gordum bana doğru baktı ben devam ettim yoluma yuruyuşe gidiyordum neden boyleler ben iyi olmak isterdim hep işleri alavere dalavere kaynım da aynı hep bize olsun istiyorlar aşağıki evimizin kirasını bile alamıyoruz duşunun sadece kaynanam bazen borclarımızı oduyor sağolsun ama oda beni sevmiyor bu yuzden kestim irtibatı surekli eşime soruyor muş neden gelmiyor diye ben boyle olsun hic istemezdim ve kendimi kotu hissediyorum siz olsanız ne yapardınız