1-2 gun sonra 1800-2500 TL arasında bir telefon alacağım ve aklımda başlıkta belirttiğim bu iki telefon var. Bir suredir araştırıyorum ve son olarak icime bu modeller sindi. Gerek tasarım, gerekte ozellik olarak. Surekli kamera kullanan birisi değilim fakat kullandığım surece iyi bir deneyim sunmasını istiyorum. Oyun anlamında ise surekli oyun oynamıyorum ama ara sıra Real Racing 3, PUBG gibi oyunlarda zaman gecirmek hoşuma gidiyor ve bu konuda da tatmin etmesini bekliyorum. Genel olarak sosyal medya ve internette zaman geciriyorum. Telefon onerilerine cok acık değilim ama illa fikirde bulunmak isterseniz de hayır diyemem.
Eski telefonum Samsung Galaxy J7 (2015)
Galaxy J7 | SM-J700FZWATUR | Samsung TR

J8 Hakkındaki Duşuncelerim;
-Tasarım olarak guzel fakat arka kasa konusunda biraz duşunduruyor, kameranın ortada olması, parmak izi okuyucusunun boyutu, polikarbon kapak gibi...
-O ekran boyuna o cozunurluğu biraz garipsiyorum ama işlemci ve grafik biriminin daha iyi performans vermesini sağlayacaksa kabul edilebilir.
-3GB RAM benim icin yeterli gibi gozukuyor cunku bugune kadar 1.5GB RAM kullanıyordum. Hafıza olarak 32GB'ın yaklaşık 21GB kullanılabilir olması yeterli gibi duruyor.
Samsung Galaxy J8 Akıllı Telefon Fiyatı - Vatan Bilgisayar

P20 Lite Hakkındaki Duşuncelerim;
-Tasarımı gercekten cok guzel, tek sorunum ses acma/kısma tuşlarının birleşik olması ve solda olmaması diyebilirim. Cam kasa filan gercekten buyuk bir artı benim icin.
-Ekran oranı, centiği ve cozunurluk olarak buyuk fark acıyor.
-En buyuk endişem işlemci ve grafik biriminin J8'in gerisinde kalma olasılığı olabilir. Hatta genel olarak performans konusunda gozle gorulur bir fark varsa tercihim P20 Lite olacaktır.
-RAM ve Depolama alanı olarak ise benim icin fazla fazla yeterli olacaktır.
Huawei P20 Lite Akıllı Telefon Fiyatı - Vatan Bilgisayar