Merhaba. Uzun suredir icimi yiyip bitiren bir dertten bahsetmek istiyorum. Konu biraz ozel olduğu icin cok spesifik bilgiler vermeyeceğim. Anlayışlı olur, kırıcı yorumlardan kacınırsanız sevinirim.
Bundan 6-7 yıl once ailem aldatma nedeniyle boşandı, aldatan taraf annemdi. Aldatmanın ne boyutta olduğunu bilmiyoruz, her şey acık olmasına rağmen inkar etti surekli. Kendisiyle goruşmuyoruz, nadiren başkalarından haberini aldığım oluyor ama nerede ne yapıyor hicbir fikrim yok. Benim şahsi olarak goruşmeme sebebim bu olay değil aslında, hatta yakın zamana kadar bu olay hakkında duşunmedim bile. Tabii cocuk olduğum icin o yaşlarda olayı kavrayamamış olmamın da etkisi var ama bana karşı olan sevgisizliğinden -sık sık hem sozleriyle hem davranışlarıyla ifade ediyordu- buna sıra gelmedi sanırım. Her neyse, konuyu uzatmak istemiyorum. O donemlerde bir arkadaşı vardı, surekli gelip giderlerdi. Bu aldatma olayından haberdarmış, hatta yazarken bile iğreniyorum ama baya baya flortlerini yarıştıran ergen kızlar kıvamında -yanlış anlaşılmasın, en kibar haliyle anlatmaya calışıyorum- bir muhabbet varmış aralarında, ki bunlar koca koca insanlar. Bu olaylar ortaya cıktıktan sonra bu arkadaş kişisi tum olayları ote beri anlatmış tanıdıklara, kulağıma gelen sozler cidden cok iğrencti. Ki şoyle soyleyeyim, burada bahsi gecen erkek sayısı birden fazla.
Dediğim gibi o donemlerde bu konuya cok takılmamıştım fakat bir suredir bunlar aklıma gelip duruyor. Yolda tanıdık birilerini gorsem kafamı cevirip aksi yone yuruyesim geliyor. Ne zaman konusu gecse elim ayağım titremeye başlıyor. Ara sıra erkeklerin sosyal medya hesaplarına girip boş boş bakıyorum ekrana; o donem elimize gecen şu an gecerli olup olmadığını bilmediğim telefon numaraları var, arayıp arayıp sovesim geliyor. Biliyorum, kac yıl gecti ve mantıklı duşunemiyorum şu an ama sindirmesi kolay bir şey değil maalesef. Bu kadar etkileyen olayın kendisinden ziyade milletin bakışları. Bu olayı bilme ihtimali olduğunu duşunduğum herkes bana acıyormuşcasına bakıyormuş gibi geliyor. Şu ana kadar bunları acık bir şekilde hicbir arkadaşıma anlatamadım, burada da belki bir tanıdık vardır diye değiştirerek ve olabildiğince yuzeysel olarak anlattım. Sadece herhangi birilerini anlatıp icimdeki yuku hafifletmek istedim. Buraya kadar okusaydınız teşekkur ederim.