Merhaba babam siroz ve zemininde gelişen karaciğer kanserine yakalandı. Bir Eğitim ve araştırma hastanesinde yuzune karşı "-yaşama şansın yok, 3 ay icinde oleceksin, cocuklarınla bu durumu konuş" denilsede ben başka doktorlar araştırdım. Ozel bir hastanede alanında cok iyi bir cerrah buldum. O cerrah babamı karaciğer nakli ile kurtarabileceğini soyledi ve babam karaciğer nakli oldu.
Ameliyattan once 1 ay boyunca ne yese kustu hastalığından dolayı kusuyor ameliyat olunca duzelecek sandık ki doktor da duzeleceğini soylemişti ama ameliyatın ustunden 2 ay gecmesine rağmen hala kusmaya devam ediyor.
Doktorlar yapılan tetkiklerinin gayet normal olduğunu karaciğeri ile ilgili bir sorun da olmadığını, tahlillere gore hic bir sağlık sorunu saptanmadığını soyluyor. Neden kustuğunu onlar da bilmiyor. Hayatımda hic bukadar caresiz hissetmemiştim. Dağ gibi adam gozumuzun onunde gunden gune eriyor, bir deri bir kemik kaldı ve hic bir şey yapamıyoruz... "Bu adam neden kusuyor?" artık delireceğim... Bu sorunun cevabını verecek kimse neden yok...