kızlar merhaba .buraya onceden de konu actım ama herkes yanlış anlayıp dalga gecti .Ekimin başında duğunum oldu .Biraz hızlı olunca bazı şeyler icimde kaldı .Duğun gunu de eşimin ve benim annemin arasında sorunlar oldu.Kayınvalidem bana yansıttı .Hatta en son konu actığımda ben kendimi anlatamıyorum da burada yazıyla galiba altın az diye eşimi sevmiyorum ondan hep kavga ediyorum diye dalgaya alındım .O gun zaten eşimle kavga ettik birbirimizi biraz yalnız bırakalım diye eşim otelde kaldı .Kafamızı dinleyip geri eve geldi şimdi cok şukur sorunumuz yok eşimle .Ama gerek kuzenlerimin gerek annemin gerek kayınvalidemin duğunumde nişanımda yaşattığı olaylar aklıma geldikce sinirleniyorum .En guzel gunlerimi mahvettiler el birliğiyle .İsterseniz okumayadabilirsiniz sadece icimi dokmek kendimle yuzleşmek icin yazıyorum .
Nişan gunu benim sulalem eşimin sulalesi herkes bizim evde oradan salona gecicez.Nişanlığımı arkadaşım giydirdi ust ic camaşırı olmadan giyiliyor .Baya da gelinlik gibi zor giyilen bir elbise .Arkadaşım giydirirken kız kuzenlerimden biri surekli kapıyı actı .Ben de en son acmayı kapıyı diye bağırdım .Vay sen misin bunu soyleyen kuzenim anneme yetiştirmiş tam salona geldik eşimle giriş yapıcaz annem beni cekti kenara sinirden gozleri Kocaman olmuş .Sen nasıl kuzenine bağırırsın dayın bile kızdı sana .Benim sinirlerimi zıplatma diye bağırdı .5 karış suratla nişanımı yaptım .
Duğun gunu geldi cattı eşimin memleketinde oldu daha once benim akrabalarımın hic bilmediği bir şehir .Dayımlar duğune gelmiceklerini soylediler ilk .Kuafor icin de kız kardeşim ve benim icin anlaşıldı .Duğun gunu kuzenim bende gelicem dedi kuaforde yetişirse yaparım demiş .Girdik kuafore benim makyajım yapılırken kuzenime de yapıldı sonra ben beğenmedim burası cok kotuymuş dedi gitti kalktı kız .Orada bi moralim bozuldu zaten demekki benimki de kotu oldu diye .Kardeşim de olay cıkmasın diye aldı başka kuafor aradılar gittiler ben tek başıma kaldım .Onlar sacı makyajı yaptırıp erkek evine gitmişler .Gurbaanın gittiği kuafor cok kotu erkek tarafı cok cimri hic yapmadı gurbaada kotu oldu makyajı demişler .Annem geldi kuafore duğune yarım saat kalmış moralimi bozdu cok kotu hic olmamış dedi .Eşimin erkek kuzenleriyle eşim geldi ben zaten ağladım sacım kotu oldu diye .bir şeyler icip salona gittik yine de onlar teselli etti .
Duğunde yemek yasaktı erkek tarafında yenecek dendi .Hic bir hazırlık yapmamışlar uzaktan gelenler hep ac kaldı .Minik fındık lahmacun dağıttılar .benim akrabalar zaten orada soylenmeye başlamış bu Kızı istemiyor bu aile hic hazırlık yapmamışlar diye .
Duğunumde de kaynanam bizim oğlanın talibi cok fazlaydı ama işte bunu secti demiş .Annem de geldi duğun biterken eşime soyledi kızıma gozun gibi bak annen bunu soyledi ama ben seni cok seviyorum sana emanet ediyorum dedi .Eşimde annesine soylemiş ertesi gun sen niye boyle dedin diye .Annesi de ben demedim oyle bi şey yok senin annen okumamış cahil ondan boyle diyor dedi .Senin anneni hic sevmedim huyunu dedi .Ben de zaten o laftan sonra kayış koptu eşime başka şeyleri bahane edip hep kavga cıkardim bu lafın ustune .Annesine de o an bir şey demedim ama o gun de uyuyamadım ertesi gun konuyu okumaya getirip okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye bir laf ettim hic bir şey demedi annesi .Belki ne demek isteğimi bile anlamadı .Gelin bohcası bile yapmadı eşimin ailesi duğunden sonra verdi .Ben de kaynanama cok sinirli olduğum icin verdiği şeylere baya burun kıvırdım.Biraz da o sinirlesin istedim .Duşununce hic kendime yakıştıramadığım şeyler.
O buyuk kavganızdan sonra eşimle uzak kalmak iyi geldi toparlandık şimdilik cok şukur hic
Bir sorunumuz yok ama bazen yaşananlar aklıma geliyor .El birliğiyle en guzel gunlerimi mahvetmişler .Mesafeli durayım diyorum ne kadar mesafe koyabilirim ki biri benim ailem biri eşimin .Aklıma geldikce caresiz kalıp Allah ’larından bulsunlar diyorum ama evleneli 3 ay oldu biz belki eşimle bunun yarısında kavga ettik .Bir benim duğunumde boyle olaylar olmuştur bence , cevreme bakıyorum sorun yaşamışlar ama ilk gunden sorun yaşayan tek gelin benim galiba