Ayrıldık akşam uzeri konu acmıştım aldatılıyo muyum diye
Saat 4 den itibaren beni hic aramadı 4 akiam konuşcaz cozcez herşeyi demişti bende saat 12 bucukta aradı eve gidiyorum hayatım dedi tamam dedim 1 saat oldu yok ama surekli cevrimici aradım tekrar eve gidemedim dedi arabadayız hala iş konuşuyoruz gun yaklaştıya dedi
Aradan 1 saat gecti aradım arkadaşlarıyla oturdugunu bu ortamı bırakamayacağını soyledi bende bizim bi problemimiz oldugunu beni arayacagını soyledin dedim ve keyfi olarak arkadaşlarınla oturuyosun ben seni bekleyemem dedim carşamba gunu duzeleceğini kafasının rahatlayacagını soyledi bende bunun işle alakalı olmadıgını resmen dalga gecer gibi beni avuttugunu soyledim
Ya şimdi eve gecip problem neyse on cozeriz yada sabah kaşktıgında beni bulamazsın dedim oda bana bu lafı ciddiye aldırtma bak arkadaşlarım beni bekliyo şuan dedi bende ya eve gecersin yada biter dedim
Aradan yarım saat gecti aradım 4 kere meşgule attı bende bi ayrılık mesajı yazdım şuan wp da cevrimici olmana sebep kimse mutlulukla değersiz hissetitğim yerde kalamam cok inanmıştım ama erken gorduğum iyi oldu sen bu kadarmışsın sana 1 gun sure vermiştim iki gun beklemeye değmez benden bukadar hoşcakal dedim ve mesajımı bile gormedi hala cevrimici olmasına ragmen
Herkes bana şupheci kuruntulu kıskanc demişti bunlrın hepsi aldatıldıgımı gostermiyo mu
Ya da ben mi hastayım eğer oyleysem gercekten tedavi olcam ya gercekten kafayı yiycem hic boyle bi ayrılık yaşamamıştım bu kadar sallanmadıgım olmamıştı gercekten şok gecridim daha dun yanımdaydı