Merhabalar, ben bundan tam bir sene once birisiyle bir defa buluşmak ve bir ay kadar mesajlaşmak kaydıyla bir evlilik goruşmesi yaptım. Goruşmede maalesef fiziki olarak hic cekim hissetmediğimden dolayı olumsuz olarak sonlandırdım. Ama kişiliği gercekten on numara beş yıldız biriydi. Gercekten yani sadece tanımak uzerine konuştum ve hayat goruşu falan bildiğim kadarıyla bana cuk diye olacak biriydi. Sonra hep hayıflandım " sadece tipe bakılmaz mıydı acaba? Cok iyi biriydi, bir daha oyle biri cıkar mı karşıma" diye. Nitekim bir sene icinde de cıkmadı hic. Ama yani onunla goruştuğum gun icimde hic bir şey olmadı o yuzden reddetmiştim. Sohbeti cok guzeldi, saatlerce muhabbet ettik ama o gozle bakamadım. İş evlilik mevzusuna gelince kacmak istedim yani oyle diyeyim. Sonra bana hani ben seni cok isterim, bir kez daha goruşelim dedi ama sonra yine onu kırmaktan korkup kabul etmedim. Zaten sonra bir sene boyu asla konuşmadık, iletişim olmasın diye de beni engelledi hic kırmadan Allah var. Ama ben bir yıl boyu hep "Acaba bi kez daha goruşse miydim? Fikrim değişir miydi?" diye duşundum durdum. Yani bazıları ilk goruşmede eşlerine ısınamıyor sonra ısınıp evleniyor falan diye cok okudum, dinledim. Neyse tabiki yuzsuzluk edip ona yazmadım ve rahatsız etmedim. Belki nişanlandı belki evlendi falan bilemem yani.
Tum bunların uzerine bana iki gun once instagramdan bir istek geldi. Aynı onun kullanıcı adı, sadece rakamları sona değil başa yazmış hali ve hesap sıfır yani bildiğiniz bana istek atmak icin acılmış fakat o hesap blog tarzı yani ne adım var ne sanım. " O mu acaba? Eğer oysa beni nasıl buldu bu hesapta?" diye duşunuyorum iki gudur. Hesaba mesaj attım beni tanıyor musunuz? diye ama iki gundur asla cevap yok istek bekliyor bende kabul etmedim henuz. Mesaj da gorulmedi. Kalbim o olsun istiyor ama niye? O olsa ne değişecek? Hani icimde kaldı ya belki ikinci goruşmede icim ısınır diye... Belki de bu yuzden ama onun numarasına mesaj atmak istemiyorum rahatsız edersem, yine olmazsa uzersem diye. Bencil olmak istemiyorum anlayacağınız. Bir de bir suredir kimseyle goruşmemeye, flort etmemeye gayret ediyorum bazı sebeplerden. Sorularım şunlar:
Sizce numarasına mesaj atmalı mıyım bu senin hesabın mı diye? ( Numaram değiştiği icin artık engelli değilim onda.)
Hesabında gmaili yazıyor mail mi atsam?
Ya da sus Mihri otur yerine, yazmak isterse o yazar?

GUNCELLEME
14.02.21
Kızlar, harbiden oymuş bugun sabah 11 de ona attığım mesaja hayır tanımıyorum diye cevap vermişti. Hesabı olduğundan habersizmiş tesadufen bugun google hesabıyla bağlantılı uygulamalardan fark etmiş ve instagrama girmiş. Sabahtan beri konuşuyoruz. E dedim sen bu hesabı nasıl buldun vallahi ben istek atmadım sen olduğunu bile bilmiyordum nasıl oldu bilmiyorum dedi, ki guvenirim yalan soylemez. Ben olduğumu anlayınca hayırlı gunler falan dedi ama konuşmaktan da geri kalmadı demek ki konuşmak istiyor... Ne yapmalıyız bu durumda. 22 kasımda istek gelmişti neredeyse 3 ay olmuş. Ben normalde insta kullanmıyorum sabah kapatmaya uğraştım ama şifremi unutmuşum kapanmıyor dedi. İşte bir miktar konuştuk neler yaptın neler ettin diye gayet olgun bir şekilde. Cok guzel. Şimdi de ben insta kullanmayacağım bilgin olsun falan dedi... Konuşma asla bitmiyor bir şekilde uzuyor. Ne yapacağım?