Daha once konu paylaşmıştım 5 yıllık evliliğimi bitirdim bir takım problemlerden boşandım. Eşim evi terk ederken artislik yapıyorken dava gunu ve bitiş sonrası cok yalvardı.kv problemiydi. Calısıcam annem karisamaz bundan sonra soz flash filan sonra Işe girdi iyi bir isi var gemicinkendisi. Yatılı calışıyordu. Her konudada duzelmişti kendisi ama kavgalarımız oluyordu bende sinirlenince ayrılalım diyordum bi kac sefer oldu sonra benim fotoğraflarımı kaldırmış bende annen istediği icin sen duzelmezsin dedim ayrıldım. Bana beddua falan etti sana ne zaman guvensem beni ortada biraktin annem haklıymış senden birşey olmaz falan dedi neyse 2 ay boyunca yalvardım hatalıyım sandim ama haklıymışım annesi istediği icin kaldırmış fotoğrafımı.neyse ayrıldıktan sonra biriyle konuşmuş olmamış goruşmeyi kesmişler. Sorum şu ben 2 ay boyunca yalvardım bana o yalvaran pişman olan adam gitti, surekli aşağıladı hakaret etti en son da annem istemiyor bende senin icin şu saatten sonra annemi silmem annem değerli kızım falan dedi. şimdi cocuklar icin bazen konuşmak zorunda kalıyoruz ve benimle surekli işine bak yazma hadi isim.gucum var gibi ters şekilde insan yerine koymadan konuşuyor. Lutfen bana bi akıl verin kırılan onurumu ve eski değerimi nasıl kazanabilirim ben kendi hayatima bakmak istiyorum ama bu boyle yaptıkca onurum kırılıyor iyice. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. Yine bin pişman olsun ama ben artık kendi hayatima bakayim istiyorum.. gercekten icim okadar kırgın ki