Selam herkese
Bitmek uzere diyebileceğim bir ilişkim var. Şuan sallantıda diyebilirim.
Aramız bozuk o yuzden fazla iletişime gecmiyoruz.
Arkadaşlar ben aptalım. Ve benim gozumu acmanız icin yazıyorum.
Her akşam ağlama krizleri geciriyorum. Karşımdaki bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyorum. O kadar pohpohladım ki adam sanırım beni cepte saniyor.
Konuşalım diyorum oyuna cağırdılar oyun oynayacağım diyor, şuan arkadaşının yanında başka bir şehire kafa dağıtmaya gitti. 1 haftadır orada ve aramız bozuk diye iletişim kurmuyor. Gunaydın nasılsın ve iyi geceler uzerine kurulu bir iletişimimiz var.
Bugun konuşalım diye yazdım arkadaşımla konuşuyoruz sonra musait olunca konuşalım dedi ve ben yine kendi kendime tribe girip ağlama krizine girdim. Aman banane deyip telefonu kenara atamıyorum.
Ben değerliyim ondan daha değerliyim. Biri yanacaksa o beni kaybettiğine yansin diyorum ama icraatte salya sumuk bi haldeyim. Yaşım da kucuk değil 27.
Benim gozumu acın lutfen. Bu ilişki bitmeyecekse bile benim onu bulunmaz hint kumaşı gibi gorduğum icin bitecek.
Şuan seviyorum ve tamamen ayrılık kararı veremiyorum ama karşımdaki devam etsin diye cabalamıyor. En azından bu kotu sureci tersine cevirmek istiyorum. Kacan kovalanır mı gercekten ? Aşırı duygusal bir insanım hemen gozum dolar en ufak şeyde. O yuzden dirayetli durmam gerekiyor.
Bana yol gosterin lutfen. Değerli olduğumu biliyorum ama buna uygun davranamıyorum
Ilişki 5 yıllık