Selam kizlar. İcim şişti gercekten duşunuyorum icin işinden cıkamıyorum. Annem hasta yasli babamda ayrı şehirde calışıyor. Babamın mesajına girmis bulundum. Bir kadınla yazismis dahacok arama yapmislar. Kadınla bir aydır gorsumus netten. Sevgililer gunu surpriz felan diye kadın spor ayakkabı bile istemiş. Kontor yok demiş tabi bunlar yazılı mesajlar babam msj yazmayı pek beceremedigi icin daha cok goruntulu konuşmuşlar. Bir kac gun sonra geleceğim demiş annem inde bulundugu şehre. Cok uzuldum annem adına annem yaşlı hasta babamla 30 yıl evliler kadın cekmediği cile kalmadı. İyilikten kotuluk doğuyor resmen. Şimdi anneme soylesem inme iner diye korkuyorum cunku cok icli birisi annem. Kendi kendini yer bitirir. Bugunde bana babandan haber varmı diye sormuştu. Demekki konusmamislar. Ne yapsan bende başka şehirdeyim. Anneme soylemek istiyorum ama korkuyorum . Babama soylesem yuz goz olmak istemiyorum. Kadının teli var arayıp evli erkekle ne isinmi var desem. Bir kac gun sonra buluşacaklar. Eşime soylesem o konuşsa babamla berden girdim actım okudum normalde hic yapmaz boyle şeyleri. Birde face durumunu evli yi kaldırmış . Kadın bilmiyor belkide evli olduğunu.