Merhaba arkadaşlar Onur ben,

Youtube ile ilgili kendimi ciddi şekilde geliştirmek istiyorum, şuan bu geliştirmeye yardımcı olucağını duşunduğum icin ikinci iki yıllık universitemin ilk yılını doldurmuş bulunuyorum(Ayvansaray Universitesi Sinema Radyo ve TV)

2013'de sosyal medya icerik uretme heyecanım vine ile başladı hatrı sayılır bir kitleye(210k+) ulaştıktan sonra youtube'a
ile geciş yaptım, sonra malesef ciddi emekler verdiğimi fakat hakketiğimi alamadığımı duşunmeye başladım.

Evet insanlar seviyordu iceriklerimizi bir kac kez tv'yede konuk oldu yaptıklarımız fakat malesef maddi gelir olmadığı icin ''TR'' icerikte, maliyet kÂrı gectiği icin kanalı başka bir arkadaşa devrettim.

Ardından eldeki imkanla ne yapılabilir diye kafa yercesine araştırmaya başladım ve ortaya
cıktı, bu kanal ile guzel kazanmaya başladım ve o kadar cefadan sonra biraz keyif surmeliyim dedim bu kanalıda devrettim.

Sizden yardımcı olmanızı istediğim konu tam olarak ne yapmalıyım kısmı?
Bir ekip kurabilirim, ekipman(kamera-mikrofon-ışık) ekip(kameraman-oyuncu-montaj&kurgu yapabilicek birisi)

Bir miktar, kostum-maske veya cekim icin gerekicek ufak tefek şeyleride sağlayabilirim.

Fakat full ozgun olarak ben ne yapmalıyım, hayalim ciddi olarak
gibi kanallara sahip olmak, gerektiğinde yonetmen-oyuncu-kameraman-senaristi hepsini olabilir bu konuda savaşabilirim.

Fakat bu tarz bir icerik yaptığımızı varsayalım, eldeki son imkanları bu tarz bir iceriğin maliyete harcadım diyelim, yani tek atımlık kurşun var acıkcası bunlara yakın icerik yapabilceğimizi duşunuyorum VFX(Visual Effects) kısmında zayıfız buda para ile hallolabilir. Yaptık diyelim, adwords vb. reklam butcesi ayırmadan tutunayabilir miyiz?

Ben ne yapmaliyim?
Musaitim tum yaz mevsimini youtube'a ayırabilirim,birileri icin ekipce anahtar teslim icerikler uretip satsak mantıklı mı?

Acıkcası fikirleriniz cok onemli,siz anladınız beni daha fazla konuyu uzatmamalıyım