evin işine yetişemiyorum ben. bi tane 2 yaşında tazmanya canavarım pardon cocuğum var evde bunu belirteyim ama etrafa bakıyorum tek cocuklu olan ben değilim ama galiba bi tek benim evim bu kadar dağınık.
yapıyorum yapıyorum bi turlu dort dortluk her oda banyo wc temiz olmuyor. gun icinde bi yeri temizliyosam geri kalan yerler mahvolmuş şekilde kalıyor.
detaylı temizlik zaten hak getire. gunluk işlere zor yetişiyorum. mutfağa detaylı girsem evin geri kalan her yeri kalıyor. ya hepsini yapıcam ama detaya girmeden ozenmeden kabaca yapıcam ya da birini secip detaylı temizliycem otekiler kalacak. ben bi yeri temizlerken eş zamanlı başka bi yeri dağıtan kirleten oğlumu hic soylemiyorum zaten tahmin edersiniz.
ve gun icindeki zaman bana yetmiyor. siz nasıl yapıyorsunuz gunluk rutininiz nedir kendinize nasıl zaman ayırıyorsunuz? mesela kitap okumak, ders calışmak gibi şeylere zaman ayırırsam ev işi tumden kalıyor. ben galiba zamanımı verimli kullanamıyorum, gunluk plan yapamıyorum, sizde durumlar nasıl?