Kızlar biz 3 arkadaşız. Bayadır goruşmuyoruz pandemiden dolayı yuzyuze ama surekli Whatsapptab yazışıyoruz cocuklarımız aynı yaşta hepimizin. Neyse Ayşe ve Gamze isimleri. Ne zaman Gamze ’ye gidecek olsak Gamze ’nin illa bişeyi cıkıyor orneğin gecen hafta gidecektik annem rahatsızlandı bende dedi ama başka arkadaşını aldı mesela annesi ondayken.(annesi gitti annem size bir suru şey yaptı hazırlık yaptık vs dedi) Neyse olabilir dedik onemli değil bu hafta goruşuruz.
bu sefer diğer o Ayşe arkadaşım rahatsızlandım ben gelemicem dedi, hemen Gamze ’de yazdı bende yataktan cıkamıyorum başım donuyor. Ne zaman Gamze ’ye gitmeye calışsak aynı pandemi gireli goruşmedik sadece yazın bi kac duğunde denk geldik, yazında aynısı oldu tam gidecektik ben tatile gidicem kuzenim geldi hastayım bin turlu şey uydurdu.
Şuan Whatsapp grubuna yazıyorlar yazasım gelmiyor cunku her zaman bi plan yapsak illa olmuyor ben sıkıldım artık ben yazmayacağım zaten goruşelim diye. Gelen hafta da Ayşe ’ye kahve icmeye gideyim dedim başka arkadaşıma gidicem dedi.
Ben biraz esnek bi insanım ama insanların gozunde boyle hani ağır bi duruş olur ya tarif edemedim burdan oyle biri olmak istiyorum ki beni kolay kolay ekmesinler
Onu nasıl yapabilirim