Merhabalar,

Saygıdeğer "Technopat Sosyal" ailesi. 1.5 yıldır kullanmakta olduğum Delta garantili telefonum Samsung Galaxy A9 PRO (A9100) marka ve model telefonumu artık kullanamaz hÂle geldim.
Kesinlikle cok memnun olduğum, severek kullandığım bir cihazdı. Hatta oyle ki en uzun sure sıkılmadan, değiştirmeden kullandığım cihazdır.

İcinde Custom ROM yuklu olarak geldiğini duşunuyorum. Acılış ekranında da Custom yazıyor zaten. Cin menşeili olduğu icin genel kullanım dili Cince geliyor, bir ton uğraşla Turkce şekilde sorunsuz kullanabiliyorsunuz. Fakat guncelleme almıyor anlaşılan. Andorid 6.0.1'de kalmış durumdayım. Cihazın ozellikleri bakımından Android 8'i hak ettiği aşikar. Son model cihazların coğunu tabiri caiz ise cebinden cıkartacak bir arkadaş. Fakat ne yazık ki bazı sevdiğim kullandığım uygulamalar artık Android 6 desteği vermiyor. Netflix gibi. İnternette guncelleme icin arama yapıyorum lÂkin nafile Turkiye'de pek bilinmeyen bir cihaz. İngilizce kaynaklarıda ya anlamıyorum yada onlarda da sorunlar dolu. Bana bir cozumunu bulabilecek ve nasıl yapacağımı anlatabilecek bir yiğit var mıdır? Teşekkurler.