Merhabalar hanımlar , sayfayı surekli takip ettiğim icin benim kucuk problemi mi dertten sayar mısınız bilemiyorum o yuzden bu başlıkla giriş yaptım

Gunumuz şartlarında ev sahibi olmak cok zor , bende kredi cekersem faizi yuklu miktar olacağını bildiğimden Toki'ye yazıldım. Kurada hak sahibi oldum ve sozleşmeyi gecen hafta imzaladım. Buraya kadar sorun yok, abim evli şuan kirada oturuyor. Ben ilk başvuru yaptığımda arkadaşlarımızla otururken bir eve girip 10 yıl odemek "Salaklık" dedi. Ardından donup bana baktı. Bende cevaben ben 10 yıl odemeyeceğim 2 yıl sonra borcum bitmiş olur dedim. Cok sinirlendim ama ortamda tepki de veremedim acıkcası. Abimin eşi beni destekleyerek kira odeyerek bir yere varılmıyor sonucta kendi evin başka olur dedi. Hatta aramızda konuşuruz abin sadece araba derdinde oncelik ev olmalı diye soyler. Bende en azından Toki icin baskı yap başvursun kendisi yapmaz derim. Sozleşmeyi imzaladım abim 2-3 keredir işte o eve değmez o kadar para, ondan 50 bin fazlasına villa gordum ben (daire zor alınıyor