Selam kizlar, kısacık bir icimi dokmek istedim, minnak bir dert belki anlatacağım ama beni sinir eden bir ayrıntı. Sevgilimle 1,5 yılı aşkındır ilişki icerisindeyiz. Genel hatlarıyla iyi gidiyor, buyuk kavgalarimiz şimdiye kadar hic olmadı. Farkli sehirlerde kalıyoruz, pandemi donemi goruşmelerimiz de azaldi (yakin cevremde risk grubunda olan 2 kişi var o yuzden buluşmaları mumkun mertebe minimuma indirdim). herneyse, benim derdim sevgilimin ozel gunleri onemsememesi, doğum gunu olsun, sevgililer gunu olsun. İlgi manyağı, hediye hastasi biri kesinlikle değilim, derdim hediye de degil zaten. Onu bırakın, bir mesaj ile bile kutlamiyor. Yahu diyorum, aslında pekte bir odunlugunu gormedim simdiye kadar fakat bu konuda tam bir okuzcuk. Bide anlamiyor, ne gereği varmis hediyenin mediyenin, ne hediyesi yaw bi kutla o yeter bana, sen bi o inceligi goster bi ha. Ya bacım seninkisi de dert mi demeyin cidden rahatsız ediyor yani sanki dili kopacak bi kutlasa. Birde ben kutluyorum e hadi belki benden oğrenir diyorum ama yok arkadaş a n l a m i y o r. Iliskilerde herseyi acik acik konusma taraftariyim hele hele rahatsız oldugum yanlarini ama a n l a m i y o r r r. Bende bu durumda kendimi kaale alinmamis hissediyorum, değerli olduğumu biliyorum, bunu karsi tarafa da hissettiriyorum ki onun benim icin değerli oldugunu da gosteriyorum tabii ki. Ama bu konudaki duyarsızligi beni sinir ediyor. Normal degil mi sizce de, en azından bir hatır icin happy birthday falan demek? Ben mi abartmıyorum?