Seneler once arkadaşıma, mobil hat cıkardık onun yaşı tutmadığı icin, benim adıma almıştık kontorluydu daha sonra, faturaya donmuştu ek olarak cep telefonu almıştı oduyordu ama evlenince nedense 1 senedir hic odememiş borcunu, kendisi 1 saatlik uzaklıkta bir yere gelin, gitti ulaşamıyorum ona, şimdi ben borclu gozukuyorum, bankaya kredi veya kredi kartına başvurunca bu telefon borcu cıkıyor, ordan bir darbe aldım zaten , artık başvuru yapmıyorum, avukat abimi aramış kardeşinizin borcu var diye, şuan icralık mıyım bilmiyorum ama olucam, onun yaptığı bu, borcuda ben odemek istemiyorum, cunku durumum iyi değil, kendi ihtiyaclarım var, camaşır makinesi bozuldu aylardır alamıyorum yenisini, abimin eşine cıkarıp yıkıyorum ama kadının 3 tane cocuğu var 2 de kendisi makine hep dolu, yıkıyor yinede ama ben cekiniyorum yenisini almam gerekiyor anneannemin taksitli olarak, surekli alışveriş yaptığı cok bilindik bir mağaza var, ben sana kefil olurum al ordan dedi, tamam dedim ama orada da telefon borcu cıkıpta vermezseler yerin dibine girerim cunku cok utanc verici birşey bilgisayardan bakıpta aa sizin bu kadar borcunuz varmış odememişsiniz veremeyiz demeleri