Kızlar 6 gun once eşimle bir tartışma yaşadık ve cekip kardeşine gitti 50 gunluk bebeğimiz var boşanıcam falan dedi bende ben boşanmıyorum dedim eşim biraz dolmuş bana kırgın kızgın beni anlamıyorsun falan herşeyimi ters algılamış bi de kayınvalide faktoru var.. neyse şimdi sorum şu
Daha 6 gun oldu ilk 2-3 gun yazdım aradım anılarımızı hatırlattım bazı durumlar icin ozurler diledim bazen yumuşadı değişeceğini bilsem hemen gelirim dedi bazen de yok olmaz gelemem dedi bende taktik değiştirip tamam sen ne diyorsan o hakkımızda hayırlısı olsun sende mutlu ol dedim uzun bir mesaj yazmış hem pişmanlık hem boşanalım gibi.. sonra bu da konuşmanın sonunda yarın kızımı gormeye geleceğim dedi bişey demedim ertesi gun galiba hastayım bebeğe bulaşmasın dedi gelemiyorum dedi onada tamam yine gelirsin babası gecmiş olsun dedim konuşma burda bitti şimdi bundan sonra nasıl davranayım hic arayıp sormayı duşunmuyorum ben boyle uzak durunca hemen o da cekti kendini durumlarıma bakıyordu dun durum attım ona bakmadı bilerek benden bişeyler yalvarmalar bekliyor gibi geldi bana
Siz ne duşunuyorsunuz merak ettim