Daha once konu actım bunla ilgili..
6 aylık Bi İlşkim bitti. Herşey cok guzel gidiyordu yada ben oyle sanıyordum en azından oyle iyi ve aşık taklidi yapıyordu.hep beraber kalıyordu beraber vakit gecirdik İlgiliydi hic konuşmadığımız gun olmuyordu. Kendisi zaten her zaman yazardı VS.
Başka şehire taşındı iş icin. Ve beni cağırdı yanına ozledim diye sonra ben gidip donunce ayrıldı. 2 gun sonra. Sabah soğuktu zaten akşama niye aramadın Ne yapıyorsun diye aradı sesin cıkmıyor dedi. Bi saat sonra ayrıldı.
Donmesini istemiyorum desem yalan olur bir yandan bekliyorum maddi manevi cok yanında oldum zor zamanında sıkıntısında. Tum emeğim fedakarlığım bir hic miydi. O da bana ilgili ve fedakardı bende geri durmadım hic. Şimdi şu geldiğim duruma bakın. Her yerden engelledi aramayayım diye. Yazmamayum diye. Cunku baya aradım mesajla ayrıldı Bi kere bile acmadı teli hemen engelledi anında ayrılır ayrılmaz. Yani insan evladı yapmaz bunu. Cok adice.
Sevgisinin bittiğine inanamıyorum. OzLemediğine VS... Kendimi ne zman inandırıcam normal hayata donucem.
İcten ice donmesini cok istesemde gelse asla guvenemem biliyorum. İcimde cok şey koptu cunku.
Ben hala engelleyemiyprum. Engellemelimiyim her yerden bende. Şuan iyice cebinde goruyor olabilir beni. Hala teli kayıtlı falan cunku. Kendime kızıyorum. Ya aramasa Bi daha diyorum Bi yandan. Benzer duyguları yaşamıssınızdr. Onume bakmaya calılıyorum farklı planlarım var onları bir yandan yapıyorum hayatımı tamamen değiştirecek şeyler yurtdışı master VS. Ama kafamın icinde Bi yerde hala anlamsızlıklar var. Geri donup pişman olsun istiyorum peki ne yaparım o zman bilmiyorum. Sanki donmuş gibi kavga ediyorum icimde onunla.
Sizce bende engellemeli miyim. Silmelimiyim. Bu arada sosyal medya VS te hic bakmıyorum ne yaptığına. Bi yandan ne hali varsa agorsun diyorum ama işte.... Kusura bakmayın kelimeleri bile dokemiyprum anlamlı bir hale. Siz bişeyler diyin bana