Hanımlar selam bir gonul işi konusuyla başınıza bela olmaya geldim,

En son 2 yıl once gercekten kalbimi aşırı kıran bi ilişkim bitti. Cok şukur ki bitmiş. İlişki icinde fark edememişim ama kendimi toplarladıktan sonra fark ettim ki bana baya zarar vermiş. (Ben de bile isteye zarar gormeyi kabullenmişim psikokapat gibi )

2 yıldır bir takım başarısız flort denemeleri oldu ama hicbiri icime sinmedi, muhabbet yurutemedim ozguvenim de sıfır altı olunca uzak durdum filan. En son iş yerinden birisinden baya etkilenmiştim, cocuk da boş değildi ama hoduk cıktı. Durum oyle olunca baya soğudum şimdi asıl konuya geceyim,

Cok yakın bi kız arkadaşımın arkadaşı bi cocuk vardı muhabettimiz var sosyal medyada filan ekliyiz. Cocuk nişanlıydı pandemi dolayısıyla duğunu ertelediler vs derken kız aldatınca, ayrıldılar. Cocuğun o hallerini hatırlıyorum cok kotu ruh gibiydi resmen, baya uzulmuştum. Aradan 5 ay gecti cocuk baya toparladı eski hallerine dondu filan. Gecen yolda gordum (aynı mahalledeyiz.) elinde su vardı. Suyla ilgili konuşmaya başladık. Ben az su ictiğimi filan soyledim. Aradan 3-4 gun gecti eve gecerken yine gordum elimde Pet şişe vardı işte gunluk bu kadar su yetiyor bana vs diye laf attım shdndjdn sonra ben sana arada hatırlatıcam su icmeyi dedi guluşup dağıldık. Sonra şaaak 1 saat sonra bana mesaj atmış su icerken ordan konuşmaya başladık 2 haftadır konuşıyoruz. Ama aklımda şoyle bi şey var 5 ay uzun bi zaman değil, iyi gorunuyor ama atlatmış mıdır? Ki ustelik aldatma aşırı uzucu bi olay ve zor atlatılacak bi şey. Yara bandı gorevi gormek istemem :/ cocuk oyle kendini eğlendirmek icin yazdığını sanmam cunku ortak yığınla arkadaşımız var yuz yuze bakıcaz hep. Of gidilir mi kızlar sizce benim baya gidesim var cunku ))))) Şu an iletişimimiz bence cok tatlı, tavırları yaklaşımı da hoş geliyor.

Not: eski sevgilim de evlilik teklifi edip ayrıldıktan 5 ay sonra başkasını hayatına aldı shdndjdn. Bana kaderimin bi oyunu mu bu shdnhdnxj