benim derdim hakkında birkac ay once bi form acmıştım... ben sevgilim dediğim birine kredi cekmiştim, cok ısrar etmisti, odeyecem demisti ama her ay yeni bi kredi cekmemi isteyince sonu gelmeyecek gibiydi bende konuşmamı kesmiştim yazmistim bunu daha once buraya.. simdi ben bu adamla muhattap olmuyorum, kasım ayinda, aralik ayında taksitleri odedi ama bu yıl başından beri bana tek kuruş para gondermedi bu.. bu kasım ve aralik ayında para gonderirken de zaten arada ariyordu bana 100 lira gondersene cebimde para yok, bana 150 lira atsana cebimde metelik kalmadı falan filan diye yine arada para istiyordu.. bende bahane uyduruyordum daha maaşımı almadim, maasimda kesinti var aileme verdim falan diye...
bu ocak ve subatta hic para gondermedi bana, sebebi daha maaşını alamamış.. benim hic inanmiyorum cunku bir insan 1 bucuk aydır maas alamaz mi? haftada bir gibi mesaj atiyorum ama sadeve borcu sormaya..gelgelelim bu bana borcunu sorduğumda yok kirayı odeyemedik bu ay yok 15 gundur cay bile icemiyoruz, dogalgazi odeyemedik deyip duruyor... sanki ayy dur ben sana para gondereyim dememi istiyor ya da aman boşver odeme sen dememi galiba.. ve birde ben paramı sorduğumda bana acayip şekilde agresif davraniyor, benim bir sana mi borcum var diyor... boyle benim sabrimi sınıyorsun yok dalga geciyorsun diyor, boyle yapmaya devam edersen sana zırnık gondermem diyor... simdi ben kredileri kendi paramdan odiyorum ama aileme ve faturalara verince kendime dogru duzgun para kalmiyor..ona odeyemediğimi bankanin beni hergun aradığını soyluyorum, hic umursamaz sekilde ne oluyormus sanki banka 3 ay odemezsen işlem başlatıyor diye başından saviyor... benim sinirlerim tepeme cıkıyor ama agzimdan tek kelime cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum cunku hissettiğime gore bu serefsz ben agzimdan kotu bir laf cıkarayım da, hah sen boyle dedin bana ben sana para gondermeyecem demek icin firsat kolluyor... telefonuma sesli goruşme kaydetme uygulamasi indirdim, sesli konusmalarimiz olunca kayıt aliyorum artik.. whatsapp goruşmelerini de ekran resmi aliyorum, butun goruşmeleri kaydediyorum... ne yapmam lazım ? o kadar pişmanım ki salak gibi davrandığıma ama karşılığında boyle ahmak yerine konulduğuma... birde ailemin haberi yok