Herkese merhaba uzun zamandır takip ettiğim bir site ama yeni uye oldum.
35 yaşında bekar bir kadınım yakın zaman sayılır annemi kaybettik trafik kazasında ani bir olumle.Annem oldukten sonra babamın hareketleri cok değişti surekli memnuniyetsiz bi halde davranıyordu ne yaparsam yuzu gulmuyordu.Benim gibi doğuda yaşayan arkadaşlar belki biliyordur burda Arap kadınlar para karşılığı gelin olarak geliyorlar hatta bu konu Muge anlıya da cıktı Faslı Suriyeli gelinler adıyla .babamda boyle bir kadın bulmuş kadın benden bir kac yaş buyuk sadece para karşılığı(bu parada annemin senelerce yemeden icmeden biriktirdiği para) kadını getirip hemen evlilik yapmış ve babam 62 yaşında .tabi bunları oğrenince tum bağımı kopardım tum yaşananlar cok cirkin geldi babam olarak goremiyorum artık.yakın zaman sonra da bu kadından bir cocuğu oldu.cevremdeki insanlar hata yaptığımı babalık hakkının odemeyeceğini konuşmamın gerektiğini baba kız ilişkisini devam ettirmem gerektiğini soyluyor ama benim icim almıyor para karşılığı cocuğu yaşında hic tanımadığı bir kadını eş olarak getirip ondan cocuk yapmasını.herşeyi gectim o cocuğun sucu ne neden sırf kadın bırakıp gitmesin diye bi cocuğun hayatını mafediyor.bu olaylardan sonra evden eşyalarımı toplayıp hemen ayrıldım maddi durumum cok iyi değil yine de ayrıldım artık hayatım boyunca goruşmek istemiyorum .fikirlerinize ihtiyacım var sizce bu evlilik devam eder mi kadın bırakıp gider mi birgun ben mi cok buyutuyorum yoksa gercekten haklı mıyım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim