Ben 6 yıllık evliyim .iki de cocuğum var.esimle hanı bir elmanın iki yarisi dersiniz ya oyleyiz.elhamdulilah mutluyduk da.ama eşim cok aşırı derecede telefon bağımlısı. Telefonla uğraşması kizdirmiyor beni ama ona defalarca dedim ki :bak bu telefonda bi suru tehlike var birgun bu mutluluğumuzu bu telefon yuzunden bozabilirsin. Bir iki dinledi tÂbi bırakamadı.bende usandım soylemekten.sonra bi gun arkadaşım aradı ve telefonda bi suru cinsellikle ilgili pis sitelerden kocası kadın bulup onu aldatıyor.beni de uyardı bi bak dedi. Her yaşayan kadın gibi bende ihtimal vermiyordum ama google gecmişine girdiğimde oda o pis sitelere girmiş bi suru cıplak kadın fotosunu bakmış. Bide isim araştırmış. Gorduğum zaman Tbi şok oldum ama hala kalbim yok diyor yapmamistir.arkadasim uyardı delil topla dedi hemen acıklama.ama dayanamadım kuran-i kerime el bastırdım. Itiraf etti sadece acık fotolara bakmış dediğine gore sonra silmiş. Bu işi nereye kadar goturdu bilmiyorum ama artık aklımda kalbimde bi milyon şuphe.bir kac gun Tbi ağla zorla uzul kendimi sucladim vs.kendime geldim biraz Tbi ama ileride yine yapar diyen cok. Yapar mi yapmaz mı bilmiyorum ama arkamdaguvenecek bi dağım yok. Bu adam bide bu olayı oğrenmeden bi gun once gozlerime o kadar guzel baktı ki anlatamam arkadaşlar.hani kadınlar aldatildiginda once kendinde suc arıyor cunku inanmak istemiyor o hatayı yaptığına. Hani sucu kendisine yuklesin ki affedebilsin.hele de iki evlat varken her turlu duşunuyorsun. Yanı arkadaşlar şimdi kafam yine karışık. Ben hem iktisat hem ilahiyat mezunuyum. Diyorum ki bi cabayla atanabilir miyim sonra vazgeciyorum. Iki kucuk cocuğun var emanet edecek kimse yok.ortalik virus kaynıyor. Babamın evine gitsem sanki cok mu iyi olacak .Bi suru dul kadın arayanla mı uğraşacaksın.yok bi ise girip seni taciz edenlerle mı. Babanin evinde bekarken baskıyla buyuyen biriydim şimdi bide iki cocuk dul olmak derken boşanmak da care olmuyor hic bir zaman .ve benim konsum 4 cocuk ve hergun siddete rağmen bosanmiyor. Rabbim butun kadınların caresizlerin yardımcısı olsun .şimdi benim gibi olan arkadaşlarım sizce ne yapalim gelin hep beraber bir cozum bulalım. Kpssye clisan var mi varsa beraber calışalım.birbirimizi motive ederek destek olarak.kadin kadına zor gununde destek olmali.