Konu ne yazık ki eşimin kardeşinin duyarsızlığı...Gecen aylarda korona bile oldular ailecek hemde evde zor atlattılar ama ne gezmekten bıktı ne sosyallikten.Hatta korona olunca arayıp sormayan kişilere laf bile atmıştı durumdan goruyorum bunları hep.Sanane neden dert ediyorsun diyecek olanlar icin soyleyeyim eşim ailesiyle goruşuyor haftada bir yarım saatte olsa kardeşide gelip gidiyor sonucta...Ve biz bu surecte ailemizle goruşmeyi sectik sadece...Eşim donem donem izinliydi evden cıkmadı...Benim annem hem tansiyon hemde astım hastası ve 65 yaş ustu... Gercekten patlama noktasındayım artık.Gecende eşimi kardeşi cağırdı annesigilde goruşmek icin gitmiş evde komşu var durumdan baktım saatlerdir beraberlermiş...Benim annem komşunun yuzunu en son ne zaman gordu onu unuttu 6 aya yakındır evden cıkmadı...Eşimin dedeside var 85 ustu oda evde rahatsız bobrekleri ve kalbi zayıf gercekten ne yapsam bilemiyorum...Beni anlayacak kişilerden yorum bekliyorum...Gorumceme en son korona olduklarında mesaj atmıştım bayağı mesafeliyiz...