Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henuz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun sut veremedim sagdim ama 10cc anca cıktı sut cayları rezeneler aklınıza gelecek bircok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun icin kendimi suclu hissediyorum oğlundan sonra cocuk duşunmediniz icin silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilac kullanmadığım zaman cok kotu sonuclar karşıma cıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu cok daha az farklı bı ilac kullandım ve hamileliğim cok zorlayıcı gecti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda sut veremem ama kızım anne sutunden mahrum kalacak diğer turlude cocuklarima iyi ve sağlıklı olmak icin icmem gerekli diye duşunuyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim