Merhaba ablalarım ve kardeşlerim bana yardımcı olursanız cok sevinirim. Kafayı yiyecek gibiyim artık. 6 yıllık bir dostum var. Cok yakın bir arkadaşım. Aramızdan su sızmazdı lise zamanında. Sonra o bazı olaylardan sonra cok değişti. Bana değer vermediğini hissediyorum ben aramadığım surece aramaz, yazmaz. Ama ben ona cok değer veriyorum kardeşim gibi benim icin. Defalarca karşıma alıp konuştum sevgimi belli edebilen birisi değilim diyor. Ama onceden boyle değildi ve ben kendimi cok kotu hissediyorum insan hic mi arayıp sormaz ya umrunda değilim gibi sanki coğu şeyimde yanımda oldu ben de onun ama artık arkadaşlığımız bitmiş gibi hissediyorum. Bana beni kaybetmekten korktuğunu soyluyor ama kaybetmemek icin bir şey yapmıyor. Onun yazmasını bekliyorum hala yazmıyor yazdığı zaman da arkadaşlığımızı bitirmek istediğimi soyleyeceğim ne zaman aklına gelirim de yazar diye bekliyorum. Sadece bir şey istediğinde yazıyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım ve ben cok kotu haldeyim cok mutsuzum bu anları nasıl atlatacağım bilmiyorum. Kalbim kopuyormuş gibi sanki. Lutfen yardımcı olun lutfen...