Gece gece sinirlendim mi desem dertlendim mi..
Yine bir regl donemim . Ve bu donemde kontrol edemediğim sinirlerim, duygusalliklarim. Lanet hormonlarım. Yaptığım sacmalıklar. Ağzımı kapatamamak.
Kızlar yardim. Bi caresi yok mu bu işin. Olmadan 5 gun once başlıyor belirtiler. Ağrılı gecmesini saymıyorum bile artık. Kontol edemiyorum sinirlerimi. Normalde sustugum sakin kaldığım şeylere susamıyorum. Sinirlenilmeyecek durumlara aşırı derecede sinirleniyorum. Insanlara catıyorum. Takıntılı bir ruha burunuyorum olur olmadık şeylere kusup trip atasım geliyor. Kendime hakim olamıyorum. Onceden bana yapılan haksızlıklar aklıma geliyor. Hatta bazen kendimi tutamayıp eskiden hayatımda olan insana duygusallıkla mesaj atıyorum. Istediğim yanıtı alamayınca da kavga ediyorum. Haklı olsamda haksız duruma duşuyorum. Mesaj atmam zaten cok sacma.
Ağlıyorum bide eskiler aklıma geliyor ağlıyorum. Iyi ki hayatımda biri yok diyorum olsa bu donemde cok cektiriyorum. Zaten onceki erkek arkadaşlarımla ne olduysa bu donemde oldu ayrılıklar. Kız arkadaşlarımla da bu donemde kavga ediyorum. Sonra diyorum ne sacmalamışım. Salak misin sen ..
Regl doneminden dolayı oldu diyince de bahane gibi oluyor cunku herkes boyle yoğun yaşamıyor. Yok mu bunu caresi. Bi akıl verin.
Duygular normale donunce hic boyle bir şey yok. Sakin kalabiliyorum normal insanlar gibi olabiliyorum. Bide hayatımda biri olsa bu donemde sıkılır bıkar kacar benden ya.