Şu an kimseyle paylaşamıyorum ablam yurt dışında onada cok belli edemiyorum soyledim ama aklı burada daha fazla kalmasın diye iyiyim dedim o da zaten fazla bir şey soylemedi ne diye biliriz ki... bir seneden daha fazla annem kanserle mucadele ediyor goğus kanseri, 5-6 ay once ameliyat oldu doktorları cok guzel gectiğini tum tedavilere olumlu yanıt veriyorsun dedi ameliyattan sonra ışın aldı o bittikten belli bir sure sonra akıllı ilaca başladı. Bir kac gun once goğusu kızarıp şişmeye başlamış işte pet film falan yapmışlar bugun sonucları gostermişler bu seferde diğer koltuk altına sıcramış normal kemoterapiye başlıcakmış serum olarak, eski temizledikleri goğusunde de az bir şey varmış zaten bu yuzden kızarıp şişmiş... Annem bunları soyleyince zor konuşabildim teselli etmeye calıştım ama o kadar kotuyum ki... her şey bitti ne guzel iyileşiyor derken başa sarıldı sonunun kotu olmasından cok korkuyorum, sacları uzamıştı nasıl mutlu oluyordu helede sacların ne guzel uzamış dediğimiz zaman aşırı mutlu oluyordu şimdi yeniden dokulucek morali duşucek ne kadar da belli etmese... her şey cok guzel giderken doktorlar da hep cok iyi derken birden boyle olması zoruma gidiyor... şu an tek isteğim annemin yanında olup ona sarılarak uyumak ama ben kendi evimde o kendi evinde