Merhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kultur farkı buyuk etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hic bir şeylerine alışamadım iki gorumcem var

dugunum de bile suratları beş karıştı buyuk gorumcem surekli laf sokma halinde yeni işe girdim bi konuşma gecti otururken dedim ki her mail bana da duşuyor mudurlukten dolayı vefat mailleri falan dedim tabi canım sen cok onemli bir insansın atmazlar mı falan diyor evlenirken eşim borc aldı bundan 50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye calışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden cocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda soyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye cıldırıyorum tahammulum yok onlara oturmaya gidince suratım duşuyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfum alıyorum mesela aynısı gorumce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan cocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hic boyle gostermediler hepsinin ici kaynıyor resmen coook sıkıldım