Bilirsiniz habire konu acıyorum iki uc gun once acmıştım eşimin ev işlerine herşeyine karışması vs.. Şukur bir sorun bitmeden diğeri başladı. Bu aralar eşimin benden bariz uzaklaştığunı hissediyordum ve dırdır yapıyordum baya. Bi haftadır eve geliyor ne yaptın, ne ettin yok. Yani onceki sorunlarımız dan biliyorum ki genelde doldurulunca benden hemen uzaklaşıyo. Bunu net hissediyordum. Mesela ablası ile benimle ilgili konuştu gizli gizli sonraa davranışları değişiyordu eskiden. Ben bu tarz olaylardan orda burda lafımı etmelerinden sonra irtibatı kopardım onlarla. Ama ablası hala orda burda kardeşim mutlu değil vs diyormuş bu kulağıma geldi. Kendimi tutamadım hemen aradım hesap sordum eşime sen muhakkak bunlara yine evdekileri mi anlatıyorsun. Sinirlendi fln sonra yok diyor yemin ediyor. Annesini aradı kimse bişey demeyecek fln. Sonra konuyu kapattım amasmylrf hala cok kızgınım. Ya eşim bişeyler soylemiş ya da bu kadın beni kızdırmak icin soylemiş olabilir. Eşime guvenmiyorum ama yani hatalı davranışı olmadı bu konuda ne zamandır gunahını da almak istemiyorum. Benim hakkımda boyle ileri geri konuşması da cok zoruma gitti normalde annesini fln kattırmazdım ama sesimi cıkarmadıkca ustume biniyorlar. Sizce ben bunlarla nasıl başa cıkıcam? İftira, dedikodu, yalan herşey var. Başa cıkamıyorum