"Selamlar,

Youtube kanalına profesyonel destek icin sana bir teklifimiz var.

Set Action ailesi olarak amacımız senin gibi yetenekli Youtube yayıncılarını bir araya toplayarak, kanalının gelişmesini sağlamak. Bunun icin yatırıma ihtiyac duyduğunu biliyoruz. Set Action, hem dijital pazarlama ve sosyal medya gucuyle kanalını hızlı buyutmeni sağlayacak hem de YouTube dışındaki sosyal medya platformlarında da takipci sayılarını arttırarak kısa surede populerliğe ulaşmanı ve gelir elde etmeni sağlayacak. İlk etapta Set Action bunyesine katılman ve bir projemizde icerik uretmeni istiyoruz. Bu icerik ile profesyonelliğe ilk adımını atmanı istediğimizden ureteceğin video ve bu videonun sahip olduğun tum sosyal medya kanallarından yayınlanması icin 100TL oduyor olacağız.

Set Action bunyesine katıldığın taktirde seni bir cok avantaj bekliyor olacak. Kendi reklam satış ajansımız olan CC Media ’nın yurutmekte olduğu projelerden ilk senin haberin olacak ve sponsorlu video cekme fırsatı birincil olarak senin olacak. Ayrıca yayıncılar icin ozel hazırladığımız studyolarımızda videolarını son model ekipmanlar ile en yuksek kalitede hazırlama fırsatın olacak. Dijital pazarlama desteğimiz ve bunyemizde yer alan cok sayıda yeteneğin birlikte urettikleri iceriklerle birlikte takipcilerin cok daha hızlı artacak.

Video Introlarını yapmakta zorlanıyor musun?

Video Intronu da UCRETSİZ olarak senin icin hazırlayacak bir ekibimiz var!

Bunun gibi bir cok ucretsiz hizmet ve desteğe sahip olmak istiyorsan tek yapman gereken Set Action ailemize katılmak.

Seni aramızda gormekten mutluluk duyacağız.

İletişim icin bize geri donuş yapman yeterli olacaktır."

Arkadaşlar Boyle Bir Mesaj Geldi. 10K Aboneli Ozgun Kanalım Var Ama Ben Pek Anlayamadım. Burada Bana Ne İcin 100 TL Odeme Yapacaklar Ve Gitmelimiyim Sizce ?