Merhaba,

Mutsuz bir aile ortamında yetiştiğim icin ozel hayatımla ilgili kararlarımda yavaş ve cok ayrıntıcı oldum ve hala oluyorum. Surekli temkinli olmak, erkek tarafından hayal kırıklığına uğramamak adına kendimi tam seviliyor gibi hissetmemeye biraz kasıntı kuralları olan birisi olmaya gayret ettim/ediyorum. Şu an bulunduğum yerde 10 gundur konuştuğum birisi var ama acıkcası ağırdan gidiyorum, surekli kuşkuyla bakıyorum. Oyle beraber vakit gecirecek, davranışlarını, huyunu vs. gozlemleyebilecek imkanım şimdilik yok. Biraz daha vakit gecince bir yerde oturma imkanımız olabilir. Biraz kuralcıyım bunda da guven ve cevresel etkenler var ( kucuk yerde oturmam, anne/babama soyleyememem vs. )

Her insanın kişiliği değişik ve maalesef gunumuzde birbirini cok seven eşler bile boşanma eşiğine gelebiliyor. Benim de biraz şuphe ve guven sıkıntım var. Mutsuz evliliğim olsun istemiyorum. Annem ile bu konuları konuşacak kadar yakın değilim ve de zaten kendi secimlerinin maalesef doğru olabileceğini de duşunemiyorum. Cunku başarılı bir evliliği kendisinin de yok.

Aranızda muhakkak evlenmeden once erkeğin huylarını deneyimlemiş, nelere dikkat etmem gerektiğini soyleyebilecek bana biraz da olsa kafa karışıklığıma iyi gelecek kişiler vardır, nasıl yorumlarsınız. En cok neye onem verdiniz/vermeliyim vs.

Her yorumunuzu dikkatle okuyacağım teşekkur ederim.