Bayanlar yardıma ihtiyacım var eşimle 5 yıllık evliyim surekli sorunlarımız oldu İlk zamanlar Ailesi yuzunden tartışıyorduk Bu şimdi ise cocuğumuz oldu hem de 2 tane ama hala atışmaları mız oluyor gecen gun arabada hastaneye giderken ağza alınmayacak laflar yedim kufurler etti Tabii ki de karşılığını verdim vermedim desem yalan olur sonra Beni ailemi bırak dedim babamların evi zaten cok yakın kendi evime Sonra beni eve bıraktı diğer cocuğumu ev almaya geldiğimde eşim evdeydi Neyse arabada şiddetli uyguladığı 1 gun sonra eve geldiğimde evde depresyon ilacları aldığını gordum ilacı saklamıştı ne yapmalıyım şu anda konuşmuyoruz mutlu davranmalıyım nasıl yapıp da onu yaptığı hareketten dolayı pişman etmeliyim kendisine mutluluk hormonu salgılayan bir ilac almış depresyon ilacı bIde saklamış ilaci gormuyorum zannediyor sanırım akıllı kadınlardan bilgi bekliyorum şiddete bir kac kez eğilimi oldu ilk zamanlar hic yoktu şiddet eğilimi aldigi ilacta oda yazıyordu şiddete başvurmamak icin kullanilabilirde