Biliyorum, Dunya'da ne dertler var bu da dert mi diyebilirsiniz.
Konularımda cat pat bahsettim onun dışında eşimle sevgiliyken oğrenciydim, ailemin durumu hic bir zaman iyi olmadı, beklediğimden değil ama eşimden o zamanlar hic bir destek gormedim.
Evlendik, eşim herşeyi kendi yaptı , babasının durumu cok iyiydi, ama evlenir evlenmez kendimi borcun icinde buldum. Atandım, calışmaya başladım eşime destek oldum, maaşımı hep eşime verdim, borcları kapatsın diye. Cok bişey alamazdim babamın evinde, şimdi calışıyorum dolabima bişeyler almam lazım ama onu bile yapmadan eşime destek oldum hep.
İlk aylarimizda borcun icinde borca soktu eşim evdi arabaydı derken sırf 7bin tl banka odememiz var artık. Her seferinde destek oldum hala da oluyorum ama eşim her ay ne kadar atacaksin bana der, kartımda kalanin da hep hesabını sorar, sende ne kadar kaldı, gereksiz harcama yapma altın yap koy koşeye diye her ay her ay.
Eşim evine bağlı bi adamdır ilgilidir, ama ona da cok soyluyorum kendime bi ayakkabı alamadım artık yeter diyorum, soz verdi borca girmeyeceğim diye.
Kv kp konusunda her zaman laf sokarlar resmen uvey evlat muamelesi goruruz hic bi destekleri yok aksine hÂl bizden bişeyler beklerler, telefonu bozulsa eşime soyler kv. Eşim hep bana alttan al der oraya hic bişey demez, en sonki konumda da ben cozemiyorum kendiniz oturun cozun dedi eşim, haklı ben olduğum bı suru laf duyduğum halde. Coğu zaman da beni suclar.
Eşim bana karşı iyi ama ona son zamanlarda yaklasasim gelmiyo,mutlu değilim, son zamanlarda keşke hep bekar kalsaydım diyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin ama ben nasıl iyi hissederim, artık iyi hissetmek istiyorum, ne yapmam lazım artık bilmiyorum , okuduğunuz icin şimdiden teşekkur ederim.